Στήριξη και εμπιστοσύνη Ίβιτς σε Γλύκο


«Ασπίδα» στον Σκοπελίτη τερματοφύλακα υψώνει ο προπονητής του ΠΑΟΚ για τις συζητήσεις που ξεκίνησαν μετά τις τελευταίες του εμφανίσεις.

Η αλήθεια είναι ότι η κακή αντίδραση του Παναγιώτη Γλύκου στη φάση του γκολ της ισοφάρισης του Ηρακλή προκάλεσε «φούντωμα» των συζητήσεων για τις εμφανίσεις του τελευταία και κατά πόσο δικαιολογείται το να κρατά τη φανέλα του βασικού του ΠΑΟΚ.

Αυτή η κουβέντα, όμως, γίνεται μεταξύ μερίδας οπαδών και όχι εντός ομάδας. Κι αυτό γιατί ο Βλάνταν Ίβιτς στηρίζει και εμπιστεύεται τον Σκοπελίτη τερματοφύλακα και δεν θεωρεί ότι συντρέχει κανένας λόγος να αλλάξει τις σκέψεις του για εκείνον.

Επιπλέον, δεν θεωρεί ότι ορισμένες άσχημες στιγμές (όπως στο εντός έδρας ματς με τη Σάλκε ή προχθές στο Καυτανζόγλειο) συνιστούν περίοδο ντεφορμαρίσματος, αφού πριν λίγες μέρες στο Γκελζενκίρχεν, ο αρχηγός της ομάδας την κράτησε όρθια σε δύσκολες στιγμές.

Και αποτελεί τη βασική επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα, όντας και πρώτος αρχηγός της ομάδας, όπως τον έχουν εκλέξει οι συμπαίκτες του σε ψηφοφορία που έγινε στις αρχές του νέου έτους.

Ο Ίβιτς γνωρίζει, τέλος, πόσο μεγάλη είναι η πίεση για τον εκάστοτε τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, όπως επίσης ότι ο Γλύκος έχει την εμπειρία και την προσωπικότητα να την διαχειρίζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos