Κίτσιου: «Ακόμη πιο ψηλά στην Ευρώπη τα επόμενα χρόνια»


Τι είπε ο Στέλιος Κίτσιου στη Nova για τον απολογισμό της ευρωπαϊκής παρουσίας του ΠΑΟΚ και τους από εδώ και πέρα στόχους στην Ελλάδα.

Στην κάμερα της Nova μίλησε ο Στέλιος Κίτσιου και αναφέρθηκε στον απολογισμό της φετινής ευρωπαϊκής παρουσίας του ΠΑΟΚ, τους στόχους του Δικεφάλου από εδώ και πέρα καθώς και στο ντέρμπι με τον Ηρακλή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι κόντρα στην Σάλκε: «Νομίζω ότι κλείσαμε κάπως θετικά ο κύκλος μας στην Ευρώπη φέτος. Το πρώτο παιχνίδι δεν πήγε όπως το περιμέναμε. Όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι μαζί με την παρουσία του κόσμου ήταν κάτι πολύ όμορφο. Εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες μεγάλες βραδιές για την ομάδα. Τα επόμενα χρόνια νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ όχι απλά θα ξαναβρεθεί στους 32 αλλά θα συνεχίσει και πιο ψηλά καθώς αυτό είναι το ζητούμενο».

Για το πώς μπορεί να χτίσει ο ΠΑΟΚ με δεδομένη την καλή εμφάνιση κόντρα στη Σάλκε: «Είναι πολύ σημαντικές οι εμπειρίες που αποκτάμε μέσα από αυτά τα παιχνίδια. Ειδικά εμείς οι νεαροί, εγώ, ο Πούγγουρας, ο Πέλκας και νομίζω ότι αυτά τα παιχνίδια βοηθάνε όλα τα παιδιά για την συνέχεια. Παίρνουμε παραστάσεις και αντιμετωπίζουμε παίκτες που παίζουν σε πρωταθλήματα ανώτερα από το δικό μας και νομίζω ότι όλα αυτά θα βοηθήσουν πολύ για την συνέχεια».

Για τους στόχους που έχει ο ΠΑΟΚ: «Ξεκάθαρος στόχος είναι το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και η πρωτιά στα πλέι οφ, καθώς είμαστε αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα».

Για το ντέρμπι με τον Ηρακλή: «Αν και ο αντίπαλος βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία, το παιχνίδι είναι ένα ντέρμπι της πόλης και θέλουμε να πάρουμε την νίκη. Σίγουρα είναι ντέρμπι καθώς είναι δύο ομάδες από την Θεσσαλονίκη. Παρόλα αυτά η ομάδα είναι σε εξαιρετική κατάσταση και έχει βρει ρυθμό από τα συνεχόμενα παιχνίδια και νομίζω ότι αν κάνουμε το παιχνίδι μας δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια