Τα ίδια και τα ίδια στο Καυταντζόγλειο...


Σε κακό παιχνίδι ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, αλλά στο τέλος ολιγώρηε και δέχθηκε την ισοφάριση

Γι’ ακόμη μία χρονιά ο ΠΑΟΚ δεν κέρδισε τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο με τον αγώνα να λήγει και πάλι ισόπαλος (μόνιμο αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια) 1-1.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με ένταση και τους γηπεδούχους να δείχνουν πιο αποφασισμένοι. Μετά το 10-15΄ ο ΠΑΟΚ έβγαλε μέρος της ποιότητάς του και σε εκείνη την περίοδο έβγαλε και τις καλύτερές του φάσεις. Στο 19΄ προηγήθηκε με γκολ του Πρίγιοβιτς από θέση οφσάιντ και στο επόμενο λεπτό έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ενρίκε.

Όσο και αν στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ διατηρούσε τον έλεγχο και δεν απειλούνταν, δεν είχε και την ενέργεια άλλων αγώνων κάτι που του στέρησε τη δημιουργία.

Στην επανάληψη το σκηνικό αυτό διατηρήθηκε. Ο ΠΑΟΚ ήταν ελαφρά ανώτερος σε κατοχή, χωρίς όμως να απειλεί και να απειλείται. Όσο το ματς διατηρούνταν στο 0-1 τόσο και οι γηπεδούχοι πίστευαν στην επιτυχία που ήρθε από ένα κόρνερ. Ο Γλύκος ολιγώρησε στην μικρή περιοχή και ο νεαρός Μπαστακός ισοφάρισε.

Από εκεί και πέρα τίποτα δεν έγινε για να αλλάξει την μοίρα και αυτού του αγώνα στο Καυταντζόγλειο, πέρα από ένα τετ α τετ του Μπαστακού που έβγαλε ο Γλύκος.

Paok24

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos