Η «Τούμπα» ξαναβρήκε τον «φονιά» της!



Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σκόραρε δύο φορές, ο Αμρ Ουάρντα είχε ισάριθμες ασίστ και ο ΠΑΟΚ έκανε έναν υγιεινό περίπατο απέναντι στην Βέροια (4-0), κάνοντας τον κόσμο να ζητά διπλό στην Γερμανία!

Ο Δικέφαλος που παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές δεν χρειάστηκε να πιάσει τρελή απόδοση και με δύο γκολ από τον δικό του "Ζλάταν" και από ένα από τους Ενρίκε και Πέλκα έφτασε σε μια πολύ εύκολη νίκη, η οποία τον έφερε ξανά στην τρίτη θέση.

Στο 16′ ο Ενρίκε ήταν αυτός που έδωσε την ουσία στο πολύ καλό ξεκίνημα του ΠΑΟΚ εκμεταλλευόμενος το μεγάλο λάθος του Σισοκό που τον έβγαλε μόνο του με τον Λόπες. Ο Βραζιλιάνος δεν λάθεψε αφού πέρασε τον Ισπανό πορτιέρο για να γράψει εύκολα το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα ο Τζάλμα έχασε την ευκαιρία να δώσει αέρα στην ομάδα του, αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ με τον κίπερ της Βέροιας στο 19′.

Στο 27′ ο Πρίγιοβιτς, σούταρε λίγο έξω από την περιοχή, ο Σισοκόμέσα σε αυτήν έκανε χέρι με τον Μπλάνα να λέει παίζεται

Το πέναλτι για τον ΠΑΟΚ ήρθε στο 41′ με τον Ενρίκε να μπαίνει στην περιοχή και να ανατρέπεται από τον Βασιλαντωνόπουλο. Ο Πρίγιοβιτς ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα και έκανε το 2-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο «δικέφαλος» μπήκε με την φόρα του πρώτου και μετά από κόρνερ του Ουάρντα, που έκανε εξαιρετικό ντεμπούτο στο πρωτάθλημα με τα «ασπρόμαυρα», ο Πρίγιοβιτς πήρε την άκρως σεντερφορίσια κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι για να γράψει το 3-0.

Ο Ίβιτς από εκείνο το σημείο και μετά ανακάτεψε την τράπουλα και έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Πούγγουρα και αργότερα στον Σιαμπάνη που έκανε στα 18 του το επαγγελματικό του ντεμπούτο αντικαθιστώντας τον Γλύκο.

Εκεί άρχισε η μίνι «βόλτα» της αρχηγίας στους ποδοσφαιριστές των ασπρόμαυρων, με τον Τζάλμα να το φορά αρχικά και στην συνέχεια να το παραδίδει, μαζί με την θέση του στον Πέλκα.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός «σφράγισε» την νίκη του ΠΑΟΚ με ένα εντυπωσιακό γκολ στο 73′, αφού μετά από ακόμα μια ασίστ του Ουάρντα, κρέμασε υποδειγματικά τον Λόπες για το 4-0.

Προς το τέλος του παιχνιδιού η Βέροια πίεσε για το γκολ της τιμής, με τον Σωτήρη Μπαλάφα να χάνει την σημαντικότερη ευκαιρία με κοντινή προβολή να περνά πάνω από τα δοκάρια.

Έτσι ο ΠΑΟΚ πήρε ψυχολογία μετά την ήττα από την Σάλκε, καθώς επανήλθε στα Ελληνικά στάνταρ του.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos