Πρίγιοβιτς: "Δεν μας δόθηκαν δύο πέναλτι"


Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς μετά τον αγώνα του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη διαμαρτυρήθηκε για δύο πέναλτι που έγιναν σε αυτόν και τον Μπίσεσβαρ. Τι δήλωσε ο Χάρης Χαρίσης.


Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη στα Πηγάδια που έληξε ισόπαλο χωρίς γκολ (0-0), ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στάθηκε σε δύο φάσεις όπου σύμφωνα με τον ίδιο έπρεπε να δοθεί πέναλτι για τον "Δικέφαλο". Η μία περίπτωση στην οποία αναφέρθηκε ήταν για μαρκάρισμα στον ίδιο στις καθυστερήσεις και η άλλη για μαρκάρισμα στον Μπίσεσβαρ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

"Είχαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Υπάρχει η φάση του Μπίσεσβαρ που θα πρέπει να δούμε στο βίντεο, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει πέναλτι. Στο τελευταίο κόρνερ με κράτησε ο αμυντικός της Ξάνθης και πέσαμε μαζί, αλλά θα δούμε στο βίντεο τι έγινε. Πρέπει να τις δούμε αυτές τις φάσεις γιατί πιστεύω ότι ήταν πέναλτι".

Για τον αγώνα με τη Σάλκε ανέφερε: "Είναι ένα ωραίο παιχνίδι για το Europa League, είναι ωραίο να παίζεις στη Ευρώπη. Θα υποστηρίξω την ομάδα όσο μπορώ από την κερκίδα για να κερδίσει και να πάρει την πρόκριση".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos