Το… τρένο έκανε στάση


Με το μυαλό στο παιχνίδι με τη Σάλκε και τον Ζίβκοβιτς να ορθώνει... τείχος στην εστία του, ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 0-0 στην Ξάνθη και πάτησε φρένο μετά τον καλπασμό των τελευταίων αγωνιστικών.

Ξάνθη και ΠΑΟΚ τρεις μέρες μετά την μονομαχία τους στο κύπελλο, βρέθηκαν ξανά στην ίδια αφετηρία, στο ίδιο, γήπεδο, αυτή τη φορά για άλλη διοργάνωση, αυτή του πρωταθλήματος. Αυτή τη φορά, ο Δικέφαλος, σταμάτησε στον εκπληκτικό Ζίφκοβιτς, που τα... έβγαζε όλα, με αποτέλεσμα να σταματήσει το εκπληκτικό σερί νικών που έτρεχε σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τούμπα. έτσι και σήμερα στα Πηγάδια, Ξάνθη και ΠΑΟΚ έμειναν στο 0-0 - Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο και τις ευκαιρίες αλλά δεν βρήκαν τον τρόπο για να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα

Έχοντας 13 νίκες στα τελευταία 14 παιχνίδια που είχε δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, ο ΠΑΟΚ πήγε στην Ξάνθη για δεύτερη φορά σε λίγες μέρες θέλοντας να συνεχίσει το σερί του, να φτάσει και πάλι τον Πανιώνιο και να μείνει όσο γίνεται πιο κοντά στον Ολυμπιακό. Θέλησε με οδηγό τη νίκη του στο Κύπελλο να πάρει ένα ακόμα τρίποντο, όμως λογάριαζε χωρίς την μαχητική Ξάνθη. Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κράτησε το μηδέν και η ισοπαλία έδωσε από έναν βαθμό στον καθένα.

Έτσι ο ΠΑΟΚ έφτασε τους 36 μένοντας 2 βαθμούς πίσω από τον δεύτερο Πανιώνιο και 15 από τον πρώτο Ολυμπιακό, ενώ οι ακρίτες τους 33 και συνεχίζουν την δική τους... μάχη για την πεντάδα, όπου θα παραμείνουν και στο τέλος της συγκεκριμένης αγωνιστικής, ακόμα και αν η ΑΕΚ κερδίσει τον Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη την Δευτέρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos