Έφερε παικταράδες και φτιάχνει ομαδάρα!


Οι μεταγραφικές επενδύσεις του ΠΑΟΚ αποδεικνύονται... ατόφιο χρυσάφι με το καλημέρα!. Πέδρο Ενρίκε και Πρίγιοβιτς... τρέλαναν κόσμο στην Τούμπα και οδήγησαν τον ΠΑΟΚ σε μεγάλη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 3-2.

Ο ΠΑΟΚ έχοντας το μομέντουμ των συνεχόμενων νικών του, υποδέχτηκε στην γεμάτη Τούμπα τον Αστέρα Τρίπολης με μοναδικό σκοπό να συνεχίσει το σερί του. Από την άλλη ο Αστέρας Τρίπολης, ήρθε στη Θεσσαλονίκη με σκοπό να φύγει με αποτέλεσμα και να βάλει στοπ στην εκπληκτική πορεία του Δικεφάλου.

Ο Δικέφαλος, άργησε να βρει ρυθμό, με τον Αστέρα, που έπαιξε άνετα και χωρίς σκοπιμότητες να είναι ανοίγει το σκορ στο 17’ με τον Μιχάλη Μανιά να επιστρέφει στα γκολ στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά το πέρασμά του από το Βέλγιο, ενώ στο 11’ ο Τσιλιανίδης είχε απειλήσει με κεφαλιά την εστία του Γλύκου.

Το γκολ, όχι μόνο δεν «πάγωσε» την Τούμπα, αλλά κάθε άλλο, έδωσε φόρα στον ΠΑΟΚ, με την ομάδα του Βλάνταν Ιβιτς από το 20’ και έπειτα να πατάει το πόδι στο… γκάζι βγάζοντας φάσεις για γκολ, με μία εξ’ αυτών να βρίσκει τον στόχο με τον ανεβασμένο στα τελευταία παιχνίδια Εβγέν Σάκχοφ να είναι ο σκόρερ του Δικεφάλου (28’), ωστόσο το μισό και βάλε γκολ, ανήκε στον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που έκανε εκπληκτική ενέργεια και σέντρα λογοκοπώντας από τα αριστερά την άμυνα των Αρκάδων.

Ένα λεπτό αργότερα ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ άγγιξε το γκολ και την… ανατροπή για την ομάδα του, όμως το ψιλοκρεμαστό πλασέ του, πέρασε λίγα εκατοστά δίπλα από το δοκάρι της εστίας του Ντοναρούμα.

Στο 71' ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με ένα καταπληκτικό σεντερφορίσιο γκολ, άνοιξε λογαριασμό και στο πρωτάθλημα και με ωραία κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ντοναρούμα, βάζοντας τον ΠΑΟΚ μπροστά στο σκορ, με τον Μάτος, εκτός από γκολ, να προσθέτει στα στατιστικά του και μία (ακόμα) ασίστ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos