Τι είπε ο Μυστακίδης για το γκολ του, την κούραση και τον Κατσούρη


Στον αδικοχαμένο Παναγιώτη Κατσούρη αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη ο Γιάννης Μυστακίδης.

Στον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ Παναγιώτη Κατσούρη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σαν σήμερα το 1998, αφιέρωσε το γκολ που πέτυχε στον προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην Ξάνθη ο Γιάννης Μυστακίδης.

«Στη φάση του γκολ προσπάθησα να κάνω σουτ με φάλτσο, το σημαντικό είναι ότι η ομάδα κέρδισε και κάναμε το πρώτο βήμα. Έχουμε ένα παιχνίδι ακόμα στο γήπεδό μας, πιστεύω ότι θα νικήσουμε και θα πάρουμε την πρόκριση. Βλέπουμε ότι η ομάδα μας έχει πολυσύνθετους παίκτες, αμυντικούς που πετυχαίνουν γκολ, επιθετικούς που αμύνονται καλά, είμαστε μια οικογένεια και νομίζω ότι αυτό φάνηκε όταν μείναμε με 10 ποδοσφαιριστές.

Καταφέραμε να πάρουμε μια πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Ξάνθη, μια πολύ καλή ομάδα η οποία μας δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό απόψε. Αυτά τα παιχνίδια μας κάνουν πιο δυνατούς, μας δένουν σαν ομάδα και με τον κόσμο μας. Μακάρι να μην το ματιάσουμε, να μείνουμε σε αυτό το επίπεδο. Δουλεύουμε σκληρά και δίνουμε κρίσιμους αγώνες κάθε τρεις ημέρες.

Δεν είναι εύκολο αυτό, είναι πολύ κουραστικό, εγώ προσωπικά μετά το 60' απόψε δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου. Έχουμε πάθος και θέληση, πολλούς καλούς παίκτες και μεγάλο βάθος στην ομάδα. Όλα τα παιδιά βοηθάνε το σύνολο και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αυτή τη στιγμή. Ανήκω σε μια μεγάλη ομάδα και ο φετινός στόχος μου είναι να παραμείνω στα βασικά πλάνα του προπονητή.

Θέλω να αγωνίζομαι βασικός κάθε Κυριακή και μεσοβδόμαδα, καταλαβαίνω όμως ότι αυτό είναι πολύ δύσκολο γιατί υπάρχουν εξαιρετικοί ποδοσφαιριστές στο ρόστερ μας, ειδικά στη θέση μου, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί σε μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Είμαι χαρούμενος για το γκολ μου και θέλω να το αφιερώσω στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη, θα είναι και αυτός εδώ μαζί μας για πάντα», δήλωσε ο 22χρονος εξτρέμ στην κάμερα του Cosmote Sport μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown