Μυστακίδης: «Αν σκοράραμε στην αρχή, θα ήταν καλύτερη η συνέχεια »


Ο Γιάννης Μυστακίδης θεωρεί πλασματικό το 3-0 με το οποίο ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ από την Σάλκε απόψε στην Τούμπα.

Ο Γιάννης Μυστακίδης θεωρεί πλασματικό το 3-0 με το οποίο ηττήθηκε ο ΠΑΟΚ από την Σάλκε απόψε στην Τούμπα. τονίζοντας πως θα ήταν διαφορετικά αν κατάφερνε να ανοίξει πρώτος ο ΠΑΟΚ το σκορ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Σχετικά με την αντικατάστασή μου, ίσως ο κόουτς να ήθελε να βάλει τον Τζάλμα Κάμπος, για να αποδώσει καλύτερα. Ο προπονητής μας ξέρει τι κάνει, σε εμάς μένει ότι χάσαμε με ένα βαρύ, πλασματικό σκορ. Δεν αξίζαμε να χάσουμε με 3-0 απόψε, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από το πουθενά, με μια στημένη φάση, αποσυντονιστήκαμε, χάσαμε τη συγκέντρωση μας μετά το πρώτο γκολ της Σάλκε.

Είχαμε τρεις κλασικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε, δεν έχει σημασία αν έκανα εγώ καλές πάσες ή όχι. Αν είχαμε καταφέρει να πάρουμε το προβάδισμα μέσα σε αυτό το γήπεδο, ξέρουμε όλοι πολύ καλά ότι η συνέχεια θα ήταν καλύτερη για τον ΠΑΟΚ. Προσπαθήσαμε να αντιδράσουμε, αλλά αντιμετωπίζαμε μια πάρα πολύ καλή και σοβαρή ομάδα.


Οι ποδοσφαιριστές της Σάλκε δεν έκαναν πολλά λάθη και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο στο αποτέλεσμα. Συνέχισαν να παίζουν ανοιχτά, εμάς μας βγήκε η κούραση, τρέξαμε πολύ προκειμένου να βοηθήσουμε και την άμυνά μας και αυτό μας κόστισε σε δυνάμεις. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την προσωπική μου απόδοση, από τη στιγμή που δεν πήραμε θετικό αποτέλεσμα δεν έχει καμία σημασία.

Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με την Βέροια την Κυριακή και να εξαντλήσουμε όσες ελπίδες μας αναλογούν στην ρεβάνς, δεν πιστεύω ότι η πίεση το κόσμου μας αγχώνει στα εντός έδρας παιχνίδια. Το θέμα είναι εμείς τι κάνουμε και πόσο πιστεύουμε στο τελικό αποτέλεσμα, σε μια καλή τελική φάση. Ο παράγοντας τύχη παίζει πάντα ρόλο στο ποδόσφαιρο, αν είχαμε σκοράρει στη φάση με το δοκάρι θα βλέπαμε διαφορετικό παιχνίδι στη συνέχεια».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown