Μαλεζάς: «Έχουμε δεθεί σαν ομάδα»


Για τη νέα εκτός έδρας νίκη του ΠΑΟΚ, αυτή την φορά κόντρα στην ΑΕΛ στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, μίλησε ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου, Στέλιος Μαλεζάς.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην μικτή ζώνη του ΑΕΛ – ΠΑΟΚ:

«Είναι σημαντικό το ότι κερδίσαμε πέντε εκτός έδρας σερί παιχνίδια. Η πειθαρχία και η δουλειά που γίνεται συμβάλει στο να μην δεχόμαστε γκολ. Είναι συλλογική η δουλειά.

Δεν σημαίνει κάτι το πότε παίζω ή όχι. Ο προπονητής ξέρεις. Το γεγονός ότι έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια βοηθάει τον προπονητή να δίνει ευκαιρίες. Το σημαντικό όμως είναι ότι όλη η ομάδα πάει καλά και όλοι είναι χαρούμενοι.

Σε κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για το γρήγορο γκολ, το οποίο θα μας δώσει απελευθέρωση στις κινήσεις μας. Στα περισσότερα παιχνίδια το καταφέρνουμε. Η ομάδα δουλεύει με την κατοχή από τους κεντρικούς αμυντικούς για να διευκολύνει τους μέσους και τα μπακ. Όλοι προσπαθούμε ώστε να επιτίθεται σωστά η ομάδα.

Το κακό σερί ήταν και ψυχολογικό θέμα. Πολλοί ποδοσφαιριστές ήταν άτυχοι. Κάποιοι μπορεί να πουν ότι είναι ικανότητα αλλά δεν σκοράρουν παίκτες, που έχουν βάλει πολλά γκολ στην καριέρα τους. Θα πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο για να ξεπερνάμε και την ατυχία μας. Όλοι μιλούσαν κάθε χρόνο για restart. Είναι πάντα δύσκολο και δεν έχει αποτελεσματικότητα. Θα πρέπει η ομάδα να βρει χημεία για να αποδώσει. Ο ΠΑΟΚ αυτό δεν το είχε. Πλέον όμως έχουμε δεθεί, γνωριζόμαστε και μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον καλύτερα, ώστε να πετύχουμε κι άλλες νίκες.

Η Τρίπολη έκανε πολλές αλλαγές το καλοκαίρι και ήταν δύσκολο να δέσουν μεταξύ τους. Πλέον είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχουν βρει ο ένας τον άλλον. Μοιάζει η περίπτωσή τους με την δική μας και είναι ανεβασμένοι.

Είναι νωρίς να κρίνουμε τους νέους παίκτες. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή. Νομίζω ότι δεν θα έχουν πρόβλημα προσαρμογής καθώς έρχονται σε μία δεμένη ομάδα» .

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos