Πλησιάζει στην Εθνική ο Μυστακίδης


Πολύ πιθανή είναι η κλήση του Γιάννη Μυστακίδη στην Εθνική για το ματς κόντρα στο Βέλγιο, με τον Μίχαελ Σκίμπε να έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μία ακόμη φορά τον παίκτη στη ρεβάνς με τη Σάλκε.

Ο Μίχαελ Σκίμπε ψάχνει λύσεις στην επιθετική γραμμή και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζει ενόψει του αγώνα με το Βέλγιο στις Βρυξέλλες (25/03) είναι αυτή του Γιάννη Μυστακίδη.

Με δεδομένη -εδώ και καιρό- την απουσία του τραυματία Νίκου Καρέλη, ο εκλέκτορας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, προσανατολιζόταν στο να επαναφέρει στη «γαλανόλευκη» τον Δημήτρη Κολοβό. Ωστόσο, ο επιθετικός της Μαλίν στάθηκε άτυχος καθώς το περασμένο Σάββατο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο παιχνίδι με τη Λόκερεν.

Είναι φανερό ότι οι λύσεις στην επίθεση περιορίζονται αισθητά. Πλέον το πιθανότερο σενάριο είναι ο Γιάννης Μυστακίδης να κληθεί για πρώτη φορά στην Εθνική Ανδρών τον Μάρτιο. Ο Γερμανός τεχνικός έχει «σχηματίσει» εικόνα για τον 22χρονο επιθετικό σε ματς της Super League και του UEFA Europa League, ενώ θα έχει ακόμα μία ευκαιρία να τον παρακολουθήσει στη σημερινή ρεβάνς του ΠΑΟΚ κόντρα στη Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν.

Όσον αφορά το κενό του τιμωρημένου με δύο αγωνιστικές, Κυριάκου Παπαδόπουλου, επικρατέστερος να τον αντικαταστήσει είναι ο Γιώργος Κουτρουμπής, που ήταν στην αποστολή της Εθνικής στην αναμέτρηση με τη Βοσνία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τον περασμένο Νοέμβριο. Στα υπόψη του Μίχαελ Σκίμπε βρίσκεται και ο Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος αρχίζει να αποκτά αγωνιστικό ρυθμό στη Χαρτς.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos