«Κέρδος για εμάς ο Πούγγουρας»


Στην καταπληκτική εμφάνιση του Πούγγουρα στάθηκε ο Βλάνταν Ιβιτς πέρα από τον σχολιασμό που έκανε για την αναμέτρηση: «Πιστεύω ότι το κέρδος ήταν ο Αχιλλέας Πούγγουρας που έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι και του αξίζουν συγχαρητήρια όπως και στα άλλα παιδιά που έπαιξαν και βοήθησαν». Αναφέρθηκε και στο χειροκρότημα του κόσμου:

«Αυτό μας δίνει δύναμη. Τα παιδιά παίζουν με την καρδιά και το μυαλό και για τον ΠΑΟΚ αλλά και για αυτόν τον κόσμο που μας στηρίζει και τον ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας.

Ο Ιβιτς μίλησε και για το ότι ο ΠΑΟΚ στους ευρωπαϊκούς αγώνες του δεν εκμεταλλεύτηκε την δύναμη της έδρας του: «Είναι κάτι που σίγουρα πρέπει να μας απασχολήσει όλους εμάς που είμαστε στον ΠΑΟΚ και θα ψάξουμε να βρούμε τι φταίει και να το λύσουμε και αυτό».

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε και για την παρουσία του Ουάρντα: «Πράγματι ο Ουάρντα μας βοήθησε αρκετά και ήταν μια από τις διαφορές σε σχέση με το πρώτο ματς. Γιατί σε αυτό στην Γερμανία, βοήθησε πολύ το κέντρο, άνοιξε χώρους και είναι σίγουρο ότι μπορεί να μας βοηθήσει και στη συνέχεια» για να συνεχίσει: «Σίγουρα έπαιξε ρόλο ότι δεν έπαιξαν οι δυο βασικοί επιθετικοί της Σάλκε και αυτό επίσης μας βοήθησε αν και είχαμε καλές τοποθετήσεις εμείς στο κέντρο της άμυνας και βγαίναμε γρήγορα μπροστά και αυτό επίσης είναι θετικό».

Σχολίασε και το τι είπε στους παίκτες του πριν τον αγώνα: «Τους είπα αυτό που τους είχα πει και στο πρώτο ματς: να δείξουμε καλό πρόσωπο και να παίξουμε ποδόσφαιρο, να έχουμε κατοχή και κυκλοφορία της μπάλας και κυρίως να μην έχουμε φόβο, να παίξουμε ελεύθερα και πειθαρχημένα. Αυτό τους ζήτησα και σε αυτό το παιχνίδι.

Κλήθηκε να απαντήσει και στο αν ο Πρίγιοβιτς έπαιζε, ίσως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά: «Γνωρίζαμε ότι δεν μπορούσε να μας βοηθήσει στην Ευρώπη. Δεν ξέρω αν τον είχαμε τι θα γινόταν. Αλλά έπαιξε καλά και ο Κουλούρης κυρίως στο πρώτο μέρος γιατί μετά κουράστηκε αλλά ήταν θετικός».

Για το αν αυτή η εμφάνιση είναι οδηγός για το μέλλον: «Το μήνυμα που στέλνω είναι ότι παίζουμε για να κερδίσουμε και αυτό θα κάνουμε πάντα. Στο ματς αυτό η εικόνα του αγώνα δείχνει ότι εμείς ήμασταν πιο κοντά στη νίκη. Είμαστε σε μια ομάδα που πρέπει να έχει επιτυχίες, νίκες, έχουμε ότι χρειάζεται για να το κάνουμε, δεν ψάχνουμε δικαιολογίες και πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Αναφέρθηκε και στη συνέχεια της σεζόν: «Εχουμε μπροστά μας δυο διοργανώσεις και θέλουμε να προχωρήσουμε. Να φτάσουμε ως το τέλος στο Κύπελλο και να πάρουμε τη δεύτερη θέση στο Πρωτάθλημα».

Ο Βλάνταν Ιβιτς σχολίασε τους δυο αγώνες με τη Σάλκε και παραδέχθηκε ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να νιώθει αδικημένος: «Όταν το συνολικό σκορ είναι 4-1 δεν μπορείς να πεις ότι αδικείσαι. Απλά το σκορ του πρώτου αγώνα μας απομάκρυνε από τον στόχο μας» για να συνεχίσει: «Και στο πρώτο μέρος, στο πρώτο εικοσάλεπτο ήμασταν καλύτεροι. Φυσικά κάποια πράγματα στο πρώτο παιχνίδι δε μας βγήκαν όπως στο δεύτερο παιχνίδι. Δεν είχαμε στο πρώτο ματς καλή κυκλοφορία της ομάδας ενώ χάσαμε τη συγκέντρωση μας και μετά το πρώτο γκολ αλλά και στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Δυστυχώς εκεί χάσαμε με 0-3».

Σχολίασε και το τι κέρδισε ο ΠΑΟΚ από αυτό το ταξίδι: «Ηταν περίεργο το ταξίδι αυτό και ειδικά στους ομίλους όπου είχαμε ανατροπές δεδομένων και τελικά καταφέραμε να πάρουμε την πρόκριση που ήταν και ο στόχος μας. Ηταν ένα μάθημα και κυρίως για όλους εμάς που ζούμε πρώτη φορά αυτή τη διοργάνωση»

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK