Χέβεντες: «Επικίνδυνος ο ΠΑΟΚ»


Ο Μπένεντικτ Χέβεντες μίλησε στο «Kicker» και τόνισε ότι η Σάλκε δεν θα πρέπει να δει τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ ως τυπική διαδικασία για να μην την... πατήσει.

Μπορεί οι Γερμανοί να επικράτησαν με 3-0 την περασμένη Πέμπτη στην Τούμπα, ωστόσο ο αρχηγός της ομάδας πιστεύει ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να εμφανιστούν απόλυτα συγκεντρωμένοι και στη ρεβάνς της προσεχούς Τετάρτης.

Ο Χέβεντες ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν, μετά την ισοπαλία κόντρα στην Κολωνία, η Σάλκε σκέφτεται πια την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής της Μπούντεσλιγκα κόντρα στη Χόφενχαϊμ.

Ο 28χρονος διεθνής αμυντικός ξεκαθάρισε πως προέχει το παιχνίδι με τον Δικέφαλο, το οποίο τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να το αντιμετωπίσει με απόλυτη σοβαρότητα και μετά θα στρέψουν την προσοχή τους και πάλι στο πρωτάθλημα.

«Δεν επιτρέπεται να κοιτάξουμε από τώρα τον αγώνα με τη Χόφενχαϊμ. Έχουμε ακόμα ένα παιχνίδι την Τετάρτη για το Γιουρόπα Λιγκ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση. Ο ΠΑΟΚ ήταν αρκετά επικίνδυνος στο πρώτο παιχνίδι. Αν κατάφερνε να σκοράρει, η ατμόσφαιρα θα ήταν ακόμη πιο δύσκολη για μας. Επομένως, θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Πρέπει να υπερασπιστούμε τη συνέχεια μας στη διοργάνωση» δήλωσε ο Χέβεντες.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos