Πλήρης στο ντέρμπι με Ολυμπιακό


Ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, μετά την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Τουρ, καλείται να παρουσιάσει ξανά το καλό του πρόσωπο, αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Ολυμπιακού, για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Volley League “Πάμε Στοίχημα” 2016-17.

Ο Ολυμπιακός με την ολοκλήρωση της 14ης αγωνιστικής βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 41 βαθμούς ενώ ο ΠΑΟΚ στην 3η με 34 βαθμούς. Η δυναμική της έδρας των πρωταθλητών Ελλάδας, αποτελεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα του Δικεφάλου, η ο οποίος με την έλευση του Σάσα Στάροβιτς, δείχνει ακόμα πιο δυνατός και έτοιμος να πάρει την εκδίκησή του για τον χαμένο τελικό του League Cup “Νίκος Σαμαράς” 2016-17, ενώ παράλληλα θέλει να μειώσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά από την κορυφή. Ο Σέρβος διαγώνιος έχει ενταχθεί κανονικά στις προπονήσεις της ομάδας και αναμένεται να δώσει αρκετές λύσεις στην επίθεση, όπως έγινε και στον αγώνα με την Τουρ.

Ο προπονητής του Δικεφάλου δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών καθώς τόσο ο Πέτκοβιτς όσο και ο Κωνσταντινίδης, οι οποίοι είχαν έναν ελαφρύ τραυματισμό στον αγώνα με την Τουρ, έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και θα δώσουν κανονικά το παρόν στον αγώνα.

Το ΤΑΠ ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να στηρίξουν τους παίκτες, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, μέσα σε αθλητικά πλαίσια, σε ένα κατάμεστο Παλατάκι.

Διαιτητές: Γεωργιάδης, Μυλωνάκης. Παρατηρητής: Αντωνούλης, Μιχελινάκης.
Επόπτες: Πεχλίδης, Δρανίτσας. Γραμματεία: Παναγιωτίδου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena, την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου στις 19:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports3HD.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos