ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Καλούν τον Ιβάν Σαββίδη στα εγκαίνια του νέου συνδέσμου!


Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, θα είναι ο επίσημος προσκεκλημένος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης για τα εγκαίνια των νέων γραφείων.

Τη σχετική αποκάλυψη έκαναν τα ίδια τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής, στην μηνιαία τηλεοπτική εκπομπή του Συνδέσμου, "ΠΑΟΚ Παντού", που προβάλεται από την καλωδιακή ομογενειακή τηλεόραση New Greek TV.
 
Οι ομογενείς φίλαθλοι του ΠΑΟΚ αισιοδοξούν ότι η επιθυμία τους θα γίνει πραγματικότητα, καθώς ο κ. Σαββίδης θα βρίσκεται εκείνη την περίοδο στη Νέα Υόρκη, αφού έχει οριστεί Τελετάρχης στην παρέλαση για την Επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαρτίου στην 5η Λεωφόρο του Μανχάτταν.
 
Ο Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ Νέας Υόρκης αποτελεί αναβίωση του πρώτου Συλλόγου, που είχε ιδρυθεί από τον αείμνηστο ομογενή Σάκη Ιγνατιάδη.  Μετά από χρόνια απουσίας από τα ομογενειακά δρώμενα, η νεότερη γενιά ανέλαβε την πρωτοβουλία για την επανίδρυσή του, δίνοντας το όνομα του πρώτου ιδρυτή στον διακριτικό του τίτλο.
 
Στην εκπομπή προβλήθηκαν ακόμη στιγμιότυπα από την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίττας του Συλλόγου, ενώ ο παρουσιαστής, Κώστας Ευκαρπίδης, και οι προσκεκλημένοι, Τριαντάφυλλος Καλεμκερίδης και Γιάννης Καραπετρίδης, ανέπτυξαν τις θέσεις τους για την πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας.
 
Να αναφερθεί πως στην τρίτη εκπομπή ανακοινώθηκε και το όνομα του νικητή του διαγωνισμού του προηγούμενου μήνα, ο οποίος είναι ένας φίλαθλος του ΠΑΟΚ από την Αθήνα.  Έπαθλο ήταν μια συλλεκτική φανέλα του Συνδέσμου Νέας Υόρκης.
 
Στο τέλος της εκπομπής, οι παρεβρισκόμενοι εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι ο ΠΑΟΚ όχι μόνο θα περάσει την Σάλκε, αλλά θα βάλει πλώρη για τον τελικό της Στοκχόλμης.
Πηγη: paokngtv@gmail.com
 


ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown