Δεληγιαννίδης: "Αξίζω περισσότερο χρόνο συμμετοχής"


Ο νεαρός έκανε το ντεμπούτο του στο πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ, παίζοντας όλη την πλευρά από αριστερά και στις δηλώσεις του, μίλησε τόσο για το 0-0 όσο και για τις συμβουλές του προπονητή του. Επίσης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον αγώνα της Πέμπτης με τη Σάλκε.

Ο νεαρός Παναγιώτης Δεληγιαννίδης μετά το ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα δήλωσε ότι πιστεύει πως αξίζει να παίζει περισσότερο.

"Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως το περιμέναμε. Η Ξάνθη είναι καλή ομάδα. Δεν πήραμε το αποτέλεσμα, παρότι δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο", είπε αρχικά.

Για το ματς με τη Σάλκε: "Θα προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα αν είμαστε αυτοί που πρέπει"

Για το ντεμπούτο του στη Super League: "Είμαι χαρούμενος που έκανα ντεμπούτο και στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ανταποκρίθηκα και έδειξα ότι αξίζω να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής από δω και πέρα. Βέβαια αυτό είναι στην κρίση του προπονητή".

Για το τι του λέει ο Ίβιτς: "Μου λέει να προσπαθώ και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Με βάζει σε μία θέαη που έπαιζα και στην Κ20 μαζί του".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos