Γκορέτσκα: «Καυτή μάχη σε πολύ εχθρικό κλίμα»


Ο άσος των «βασιλικών μπλε» φαίνεται ενημερωμένος για το τι θα συναντήσουν αυτός και οι συμπαίκτες του την Πέμπτη (16/2) στην Τούμπα.

Ετοιμος για ένα πολύ δυνατό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά και για την ατμόσφαιρα της Τούμπας εμφανίζεται ο Λέον Γκορέτσκα.

Ο άσος των «βασιλικών μπλε» φαίνεται ενημερωμένος για το τι θα συναντήσουν αυτός και οι συμπάικτες του την Πέμπτη (16/2) στην έδρα του Δικεφάλου.

«Νομίζω ότι θα είναι μια... καυτή μάχη. Την τελευταία φορά που παίξαμε εναντίον του ΠΑΟΚ ήταν το 2013, το ματς τότε ήταν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο, έχουμε αίσθηση της ατμόσφαιρας που θα συναντήσουμε. Εγώ περιμένω ότι θα συναντήσουμε ένα πολύ εχθρικό κλίμα, έτσι θα πρέπει να διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας όπως κάναμε και απέναντι στη Χέρτα...» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Οσο για την συνέχεια στο Europa League, ο Γκορέτσκα αποκάλυψε ότι μια καλή πορεία στη διοργάνωση αποτελεί βασικό στόχο της ομάδας του.

«Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε στο Europa League, το να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε, είναι ένας από τους στόχους που έχουμε βάλει στην ομάδα» τόνισε ο 22χερονος άσος.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown