Η υπόκλιση του Λουτσέσκου σε Πρίγιοβιτς


Μεταξύ άλλων, ο κόουτς της Ξάνθης εξέφρασε την δυσαρέστηση του για το αποτέλεσμα, πλέκοντας παράλληλα το εγκώμιο του Πρίγιοβιτς.

Σύμφωνα με τον Ροζβάν Λουτσέσκου η ισοπαλία ήταν το πιο δικαιο αποτέλεσμα του παιχνιδιού, ενώ εν συνεχεία σχολίαε το λάθος της ομάδας του αλλά και την ανωτερότητα του αντιπάλου.

Δεν είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα, κατά τα άλλα ήταν ένα καλό παιχνίδι. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, αλλά ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με μεγάλη ποιότητα και όπως είναι φυσιολογικό δημιούργησε ευκαιρίες για γκολ εναντίον μας. Κάναμε αρκετά καλή εμφάνιση και κλείσαμε τον ΠΑΟΚ στην περιοχή του στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά το μοναδικό λάθος της άμυνας μας στην επανάληψη τους έδωσε την ευκαιρία να σκοράρουν.

Ήταν ένα φανταστικό γκολ του επιθετικού τους, μια εντυπωσιακή εκτέλεση, αυτό είναι το σημείο που πιστεύω ότι έκανε τη διαφορά απόψε: η ατομική ποιότητα κάποιων ποδοσφαιριστών των αντιπάλων μας. Σχετικά με τον επαναληπτικό, όλα είναι πιθανά, θα πάμε εκεί για να κάνουμε το παιχνίδι μας», δήλωσε ο Ρουμάνος προπονητής μετά τη λήξη της αναμέτρησης στα Πηγάδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown