Σάββας: «Έχω τα βίντεο με τα 11 πέναλτι που δεν έχουν δώσει στον Ολυμπιακό»


O Σάββας Θεοδωρίδης έκανε ειδική αναφορά στους διαιτητές και ενόψει ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ μίλησε για τα 11 πέναλτι που δεν έχει πάρει ο Ολυμπιακός και τα έχει σε βίντεο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης στη Nova:

«Σήμερα ήταν το 20ό παιχνίδι και μας μένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος άλλες δέκα αγωνιστικές. Κερδίσαμε με 2-0, τα γκολ μπήκανε σχετικά πάρα πολύ γρήγορα, χαθήκανε πάρα πολλές ευκαιρίες και λογικό είναι οι παίχτες να έχουνε το μυαλό τους στο παιχνίδι της Πέμπτης που είναι πάρα πολύ ουσιώδες παιχνίδι. Αφορά το Κύπελλο Ευρώπης και καταλαβαίνετε αν περάσουμε στον επόμενο γύρο είναι πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία να διαφημιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.«Σήμερα ήταν το 20ό παιχνίδι και μας μένουν μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος άλλες δέκα αγωνιστικές. Κερδίσαμε με 2-0, τα γκολ μπήκανε σχετικά πάρα πολύ γρήγορα, χαθήκανε πάρα πολλές ευκαιρίες και λογικό είναι οι παίχτες να έχουνε το μυαλό τους στο παιχνίδι της Πέμπτης που είναι πάρα πολύ ουσιώδες παιχνίδι. Αφορά το Κύπελλο Ευρώπης και καταλαβαίνετε αν περάσουμε στον επόμενο γύρο είναι πάρα πολύ μεγάλη ευκαιρία να διαφημιστεί το ελληνικό ποδόσφαιρο στο εξωτερικό. Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά.

Την Κυριακή παίζουμε ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ στο γήπεδό της, εύχομαι να μαζευτούνε για μένα για μία μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, είναι ευτύχημα να γεμίσει το γήπεδο κι ας είναι αντίπαλοι θεατές. Εμάς δε μας ενδιαφέρει και δεν πάμε για μάχη, πάμε να παιχτεί ένα πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, να' ναι άριστη η διαιτησία κι επιμένω σ' αυτό, να μην ξαναγίνει εκείνο το 1-0 το περσινό με τον Καλογερόπουλο διαιτητή. Εκείνο το αίσχος. Και το επιμένω αυτό το πράγμα και το λέω για να το ακούνε οι διαιτητοπατέρες, αυτοί που θα βάλουνε τους διαιτητές. Ή με τον Σιδηρόπουλο στον πρώτο γύρο που με τον Παναθηναϊκό έδωσε πέναλτι, το οποίο μόνο πέναλτι δεν ήταν και το παραδέχθηκε και ο ίδιος μετά και με την ΑΕΚ δεν έκανε αποβολή παίκτου που 'παιξε τα δύο κυριότερα ματς, τα ντέρμπι, ο Σιδηρόπουλος. Τους το λέω των κυρίων αυτών, αυτά γίνανε, δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς, αν θέλουν έχω τα βίντεο, έχω τα πάντα, όπως έχω τα βίντεο και τα 11 πέναλτι που έχει κερδίσει ο Ολυμπιακός και δεν του τα δώσανε, τα τέσσερα πέναλτι, τα οποία τα τρία δεν ήταν καν πέναλτι, όλα αυτά υπάρχουνε σε κασέτες, υπάρχουνε στοιχειοθετημένα και σε κάποια στιγμή θα τα χρησιμοποιήσω όλα γιατί η διαιτησία εξακολουθεί και είναι εχθρική για τον Ολυμπιακό. Εγώ απ' το παραμικρό σφύριγμα καταλαβαίνω πως διάκειται ο κάθε διαιτητής. Τελεία και παύλα. Αυτό της διαιτησίας να το ξεχάσουνε.

Διαβάστε όλες τις δηλώσεις εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos PAOK