Mε φούλ τις μηχανές και τον Πρίγιοβιτς σκόρερ!



Εύκολη υπόθεση αποδείχτηκε και ο δεύτερος αγώνας του Δικεφάλου με τον Παναιτωλικό στο Κύπελλο, 4-1 και συνεχίζει στοχεύοντας την κούπα.

Δεν χρειάστηκε ούτε να ιδρώσει για να καπαρώσει και τυπικά την πρόκριση ο ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος κέρδισε δια περιπάτου με 4-1 τον Παναιτωλικό με τον Βλάνταν Ίβιτς να χαμογελά για την εμφάνιση του Δεληγιαννίδη και την πρώτη του Πρίγιοβιτς που συνδυάστηκε και με γκολ.
Ο αγώνας της Τούμπας δεν ήταν υψηλής έντασης για τον ΠΑΟΚ. Το 0-2 στο Αγρίνιο επέτρεψε στον Βλάνταν Ίβιτς να κάνει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα για να τσεκάρει και τον βαθμό ετοιμότητα των παικτών του που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής.

Ακόμα και έτσι, όμως, ο ΠΑΟΚ έδειξε από το πρώτο λεπτό πως ήλεγξε εύκολο το ρυθμό του αγώνα. Όχι πως έθελξε με την απόδοσή του. Όντας πολύ προσεκτικός αμυντικά κινδύνευσε ελάχιστα και με τον πολύ κινητικό Περέιρα προσπάθησε να φτάσει στο γκολ.

Στόχος επετεύχθη με δίλεπτο ξέσπασμα όταν και ο Δεληγιαννίδης με δυνατό σουτ μετά από γρήγορο συνδυασμό των παικτών του ΠΑΟΚ έκανε το 1-0 και στο 43’ ο Σάχος έκλεψε την μπάλα και έδωσε πάσα – μισό γκολ στον Μπίσεσβαρ που σκόραρε σε άδεια εστία για να κάνει το 2-0.

Η πρόκριση είχε κριθεί και οι γηπεδούχοι είχαν τη δυνατότητα στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουν συντήρηση δυνάμεων ενόψει του αγώνα της Κυριακής και πάλι με τον Παναιτωλικό.

Ακόμα και έτσι, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φτάσει γρήγορα και σε τρίτο γκολ με τον Σάχοφ να στέλνει στο 52’ την μπάλα στα δίχτυα με κοντινό σουτ μετά από κόρνερ και κεφαλιά του Κουλούρη στο δοκάρι.

Στο 64’ ο Βλάνταν Ίβιτς έβαλε στο παιχνίδι τον Πρίγιοβιτς που με πέναλτι στο 78’ πέτυχε και το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σημειώνοντας το 4-0.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα ο Παναιτωλικός μείωσε σε 4-1 με κεφαλιά του Πάουλο χωρίς φυσικά να αλλάξει κάτι πέραν του σκορ…

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown