Eίπε το «ναι» ο Πρίγιοβιτς και έρχεται στην Τούμπα


Θετική είναι η απάντηση του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στην πρόταση του ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τα τελευταία νέα που έρχονται από την Πολωνία και την Σερβία!


Ο υψηλόσωμος Σερβοελβετός επιθετικός της Λέγκια Βαρσοβίας απάντησε θετικά στον ΠΑΟΚ, όπως μεταδίδουν πολωνικά και σερβικά ΜΜΕ, και αναμένεται σύντομα να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο 3,5 ετών με τον «Δικέφαλο».

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τη μάχη από την Ντιναμό Κιέβου, που ξαφνικά φάνηκε να μπαίνει σφήνα στη μεταγραφή, έχοντας συμφωνήσει σ' όλα με τη διοίκηση της Λέγκια Βαρσοβίας. Το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ που θα καταβάλει η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποτελεί ποσό-ρεκόρ και ο Πρίγιοβιτς θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η σερβική ιστοσελίδα «mozzartsport.com», ο 27χρονος επιθετικός θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, που θα του αποφέρει 850.000 ευρώ ετησίως.

Ο Λούμπος Μίχελ έχοντας πετύχει να αποσπάσει το «ναι» των Πολωνών διαπραγματεύτηκε μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου με τον Πρίγιοβιτς και τον μάνατζερ του τις τελευταίες λεπτομέρειες του συμβολαίου.

Η Λέγκια θα διατηρήσει 15% ποοσοστό μεταπώλησης του ποδοσφαιριστή, ενώ το ποσό των 2,2 εκατ. ευρώ, που θα εισπράξει από τον ΠΑΟΚ, είναι μέσα στις δέκα μεγαλύτερες πωλήσεις της πολωνικής ομάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos