Χαλαρή πρόκριση με...τεσσάρα!


Ο ΠΑΟΚ αποζημίωσε όσους αψήφισαν το κρύο και βρέθηκαν στην Τούμπα, καθάρισε 4-1 τον Παναιτωλικό και σφράγισε το εισιτήριο στην οκτάδα του Κυπέλλου. Ντεμπούτο με γκολ ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ από το πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο, είχε βάλει τις βάσεις πρόκρισης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα, να επιτρέψει στον Βλάνταν Ιβιτς να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες του, δίνοντας παράλληλα χρόνο συμμετοχής σε όσους μέχρι σήμερα δεν είχαν αρκετά λεπτά συμμετοχής.

Στο 41’ ο Κουλούρης, ήταν ο παίκτης που με κεφαλιά πάσα μετά από σέντρα του Κίτσιου, έστρωσε την μπάλα στον Δεληγιαννίδη, με τον νεαρό μπακ να ανοίγει λογαριασμό με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, η ομάδα του Μάκη Χάβου που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του Αγρινίου δέχτηκε και δεύτερο γκολ, ένα μόλις λεπτό μετά το 1-0. Αυτή τη φορά σκόρερ, ήταν ο Μπίσεσβαρ, με το μισό γκολ να ανήκει στον Σάκχοφ, καθώς ήταν αυτός που έκλεψε τη μπάλα από τον Παπουτσογιαννόπουλο και την έστρωσε στον Ολλανδό που από 'κει και πέρα είχε εύκολο έργο!

Στη λίστα των σκόρερ και ο Σάκχοφ!

Οπως ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο, δηλαδή με γκολ. Σκόρερ αυτή τη φορά ήταν ο Εβγέν Σάκχοφ, που είδε τη μπάλα μετά την κεφαλιά του Κουλούρη που κατέληξε στο δοκάρι, να έρχεται συστημένη μπροστά του και με πλασέ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0!

Ντεμπούτο με γκολ ο Πρίγιοβιτς

Με τον ΠΑΟΚ να έχει "καθαρίσει" την υπόθεση πρόκριση, το ενδιαφέρον στη συνέχεια περιστράφηκε στο ντεμπούτο του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον Ελβετό να περνάει στο παιχνίδι στο 63' εν μέσω αποθέωσης. Mάλιστα, ο 26χρονος επιθετικός σκόραρε στο ντεμπούτο του, καθώς στο 78' ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε ο Περέιρα, με τον Ελβετό να ανοίγει... λογαριασμό με τα "ασπρόμαυρα"!

Ο Παναιτωλικός το μόνο που κατάφερε να κάνει στο παιχνίδι ήταν η μείωση του σκορ, με τον Πάουλο στο 93' να πετυχαίνει το γκολ της τιμής, με τον ΠΑΟΚ με συνολικό σκορ 6-1 (στα δύο παιχνίδια) να παίρνει μία άνετη πρόκριση.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos