Τι είπε ο Τούντορ για ΠΑΟΚ, Σαββίδη και Ολυμπιακό


Ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου, Ιγκόρ Τούντορ, μίλησε στην τουρκική εφημερίδα Sabah και αναφέρθηκε στην πρώην ομάδα του και στο Ιβάν Σαββίδη.

Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ (και νυν της Καραμπούκσπορ) Ιγκόρ Τούντορ έδωσε μία μεγάλη ολοσέλιδη συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Sabah.

Ο Κροάτης τεχνικός αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια για τον Γκάρι Ροντρίγκες, αφήνει ανοιχτό κάθε ενδεχόμενο για την επόμενη σεζόν, δεν σχολιάζει τις φήμες που μιλάνε για ενδιαφέρον της Γαλατασαράι, όμως το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συνέντευξης είναι εκείνο στο οποίο ο Τούρκος δημοσιογράφος ρωτάει τον Τούντορ για τους λόγους που τον έδιωξαν από την Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Εκεί, ο Τούντορ βάζει στην κουβέντα ενδιαφέροντα πράγματα που θα συζητηθούν: «Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης θέλει να κερδίσει το πρωτάθλημα. Αλλά στην Ελλάδα υπάρχει η πραγματικότητα του Ολυμπιακού. Κυριαρχεί τον τίτλο για 10 χρόνια. Στο ποδόσφαιρο δεν γίνονται θαύματα.

Υπάρχει ένας ΠΑΟΚ που αλλάζει διαρκώς παίκτες, προπονητές, διοικητικά στελέχη. Δεν κάναμε καλή πορεία πρωταθλητισμού κι αυτό δημιούργησε μία κακή ατμόσφαιρα ανάμεσα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο. Ήθελαν αυτό να αλλάξει και για αυτό έφυγα από τον ΠΑΟΚ.

Ο Σαββίδης θέλει να κερδίσει, αλλά αυτό να γίνεται σε μία σταθερή κατάσταση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει πρώτα να δημιουργήσει μία καλή δομή στο κλαμπ. Το κλαμπ πρέπει να έρχεται πάνω από οτιδήποτε άλλο. Στη συνέχεια πρέπει να δημιουργηθεί μία καλή ομάδα με την ανάλογη καλή οργάνωση. Με τον καιρό, θα μάθει».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown