Εριξε χρήμα και φτιάχνει χρυσό ρόστερ!


Ο ΠΑΟΚ έδωσε 4.650.000 ευρώ για τις χειμερινές του μεταγραφές, δέσμευσε σε βάθος τριετίας μαζί με με συμβόλαια και εφορία πάνω από 15 εκατομμύρια ευρώ και φτιάχνει ένα πανάκριβο ρόστερ με 13 συμβόλαια άνω των 400.000 ευρώ ετησίως!

Υπάρχουν δύο τρόποι να χώσεις χρήματα στο ποδόσφαιρο. Ο ένας είναι ο αυτοκτονικός. Τον έκαναν στο παρελθόν ομάδες, όπως η Ανζί που χρεοκόπησε δις και το κάνουν τώρα όλες οι κινέζικες ομάδες που αργά ή γρήγορα θα υποστούν τις διορθωτικές κινήσεις που επιβάλλει η ίδια η αγορά. Το να πληρώνεις παράλογες υπεραξίες εξασφάλιζε πάντα εντυπωσιασμό και επικοινωνιακά οφέλη, μα σπάνια είχε μακροπρόθεσμο όφελος.

Ο δεύτερος και ασφαλέστερος τρόπος να ρίχνεις χρήμα ένα κλαμπ είναι να μεγαλώνεις σταδιακά το οικονομικό του εύρος. Πολλοί μπορεί να πιστεύουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν έριξε χρήμα στην αγορά για μεταγραφές αυτό το χειμώνα, μα η αλήθεια είναι λιγάκι διαφορετική. Ο Δικέφαλος δέσμευσε (προσέξτε το ρήμα) για την επόμενη τριετία ένα ποσό που μαζί με την εφορία ξεπερνά τα 15 εκατομμύρια ευρώ και μολονότι παραχώρησε στην Γαλατασαράι τον Γκάρι Ροντρίγκες, εντούτοις έβγαλε από τα ταμεία του περισσότερο μετρητό από όσο εισέπραξε.

Διαβάστε περισσότερα

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos