Ίβιτς: «Δύσκολο το παιχνίδι με τον ΠΑΣ, περιμένω να γίνουν οι μεταγραφές»


Δύσκολο χαρακτήρισε το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα, ο Βλάνταν Ίβιτς, με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ να υποστηρίζει πως περιμένει να γίνουν το συντομότερο δυνατόν οι μεταγραφές.

Να γίνουν το συντομότερο δυνατόν οι μεταγραφές, ώστε να ενσωματωθούν οι νέοι παίκτες στην ομάδα, είναι η επιθυμία του Βλάνταν Ίβιτς. Παράλληλα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ υποστήριξε πως το παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα θα είναι δύσκολο, ενώ χαρακτήρισε τους Ηπειρώτες ως ευχάριστη έκπληξη.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA

Για το παιχνίδι κόντρα στον Λεβαδειακό: «Συνεχίσαμε από εκεί που σταματήσαμε μετά την διακοπή. Είχαμε καλή απόδοση, κερδίσαμε, πήραμε τους τρεις βαθμούς, που ήταν ο βασικός μας στόχος. Τα καταφέραμε και τώρα προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι, που έρχεται πολύ σύντομα».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια και το θέμα της διαχείρισης: «Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια και προετοιμαζόμαστε για το κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά. Βλέπουμε τον κάθε αντίπαλο ξεχωριστά. Σίγουρα μπορεί να γίνουν κάποιες αλλαγές όσο προχωράνε τα παιχνίδια. Έχουμε πολλούς παίκτες, περιμένουμε κάποιους που θα έρθουν, και καλό είναι να έρθουν όσο πιο σύντομα γίνεται, ώστε να ολοκληρώσουμε το ρόστερ και να μπορούμε να κάνουμε σχεδιασμό για τους αγώνες που είναι μπροστά μας».

Για το θέμα των μεταγραφών: «Κάποιοι παίκτες είναι κοντά. Ελπίζω ότι άμεσα θα κλείσουν οι υποθέσεις τους και θα έρθουν. Εννοώ ότι πρέπει να λυθούν κάποια μεταγραφικά θέματα και να έρθουν παίκτες στις θέσεις που χρειαζόμαστε. Για όλους μπορεί να καθυστερήσει και δέκα μέρες, μπορεί και πιο σύντομα. Αυτά τα πράγματα γνωρίζεται πως είναι. Δεν μπορείς να τα προγραμματίσεις εύκολα. Εγώ σαν προπονητής θα τους ήθελα εδώ και αύριο αν γινόταν, ώστε να μπουν στο κλίμα της ομάδας και στην προετοιμασία για τα παιχνίδια που ακολουθούν».

Για το αν έχει γίνει προεργασία για τις μεταγραφές: «Δουλεύουμε περίπου από τον Οκτώβριο και ξέρουμε περίπου τι θέσεις ψάχνουμε. Συζητάμε, δουλεύουμε πάνω σε αυτό, και όπως είπα και πριν ελπίζω όλα να ολοκληρωθούν σύντομα».

Για τα δύσκολα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων ημερών: «Σίγουρα μας επηρεάζουν. Πολλές φορές η προπόνηση δεν είναι αυτή που θέλουμε λόγω των συνθηκών. Ήμαστε προετοιμασμένοι από το παρελθόν γι αυτό και προσπαθούμε να διαμορφώσουμε κάποια πράγματα ανάλογα με τις συνθήκες. Ακόμα και με τον αέρα που υπήρχε την Παρασκευή δουλέψαμε και καταφέραμε να δούμε τα πράγματα που μας ενδιέφεραν για το επόμενο παιχνίδι».

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Φαίνεται ότι είναι μία ομάδα σοβαρή, με έναν σοβαρό προπονητή, ο οποίος είναι καιρό εκεί και δουλεύει καλά. Είναι μία ευχάριστη έκπληξη φέτος ο ΠΑΣ. Έχουν καλούς παίκτες και μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως και κάθε παιχνίδι. Ο προπονητής τους είναι πολύ έμπειρος και όπως έχουμε δει η ομάδα αμύνεται και επιτίθεται μαζικά, ενώ είναι επικίνδυνη και από μεγάλη απόσταση. Έχουν γρήγορους παίκτες μπροστά και είναι πολύ πειθαρχημένοι. Ο στόχος μας βέβαια είναι γνωστός. Θέλουμε την νίκη και θα δουλέψουμε πάνω σε αυτό».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos