Πέταξε στη νίκη ο ΠΑΟΚ με... πιλότο Πέλκα!


Έστω και δύσκολα ο ΠΑΟΚ κατάφερε να πάρει μια υπερπολύτιμη νίκη επί του Λεβαδειακού εκτός έδρας με γκολ του Πέλκα στο 84’ (0-1)

Μπορεί να μην ήταν ο αποτελεσματικός ΠΑΟΚ της… Κέρκυρας αλλά ήταν πολύ καλύτερος του Λεβαδειακού και επικράτησε δύσκολα αλλά δίκαια του αντιπάλου του με 0-1.
Ήταν θέμα αποτελεσματικότητας. Ο ΠΑΟΚ που πίεζε από το πρώτο λεπτό, είχε αρκετές ευκαιρίες να σκοράρει αλλά δεν ήταν αποτελεσματικός προκειμένου να διώξει από νωρίς το άγχος.

Στο πρώτο μέρος έριξε επιθετικά το βάτος από την αριστερή πτέρυγα με τον Μπίσεσβαρ να έχει αρκετά κέφια και να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις στα καρέ του εξαιρετικού Ναμάσκο.

Δεν ήταν σε καλή μέρα, όμως, ο Αθανασιάδης ενώ όλα τα σουτ που έγιναν από εξαιρετική θέση κατέληξαν εκτός στόχου.

Στο δεύτερο ημίχρονο και μετά από ένα χαμένο τέταρτο, ο ΠΑΟΚ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του και προσπάθησε με κάθε δυνατό τρόπο να φτάσει στο γκολ. Άστοχος ο Τζάλμα με… πεσμένο τον αντίπαλο τερματοφύλακα, άστοχος και ο Κουλούρης, σουτ του Μάτος στο δοκάρι.

Τελικά το γκολ ήρθε με τον… αδύνατο τρόπο καθώς ο Πέλκας με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 84’ και χάρισε στον ΠΑΟΚ μια πολύ σημαντική νίκη.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown