Απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις για την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε


Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ έπαιξε χθες για λίγα λεπτά στην αναμέτρηση της Ρεν με την Παρί Σεν Ζερμέν και μάλλον ήταν το τελευταίο παιχνίδι στη Γαλλία.

Στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της Ρέν στο γαλλικό Πρωτάθλημα έπαιξε χθες ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Πέδρο Ενρίκε που έχει συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα, τα επόμενα 3,5 χρόνια. Ο Βραζιλιάνος άσος συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Ρεν, όμως ο προπονητής του, Κριστιάν Γκουρκίφ δεν τον ξεκίνησε στην βασική 11άδα. Τον χρησιμοποίησε όμως στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμαίν και ενώ το σκορ ήταν 0-1 υπέρ των Παριζιάνων. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε, η Παρί επικράτησε και από χθες το βράδυ ο Ενρίκε περιμένει την ολοκλήρωση της μετακίνησής του από τη Ρέν στον ΠΑΟΚ.

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό αναλυτικό ρεπορτάζ της «Μ» η διοίκηση της Ρέν, έκανε αποδεκτή την πρόταση του ΠΑΟΚ, που προσφέρει 1 εκατομμύριο ευρώ μόνο για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Παράλληλα στον παίκτη δίνει συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, με υψηλότερες απολαβές από αυτές που παίρνει στη Ρέν. Μία ενδιαφέρουσα παράμετρος, όταν με το καλό ολοκληρωθεί η μετακίνηση, είναι πως από τη Ρέν ήρθε στον ΠΑΟΚ και ο Ολιβιέ Σορλέν, ενώ το ίδιο αναμένεται (εκτός απροόπτου) να συμβεί και με τον Ενρίκε.

Ο Βραζιλιάνος άσος όταν ρωτήθηκε νωρίς χθες το μεσημέρι από τη «Μ» για την εξέλιξη της υπόθεσής του επεσήμανε: «Ο ατζέντης μου διαπραγματεύτηκε με τον ΠΑΟΚ και είμαι αισιόδοξος. Ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη, πιστεύω ότι θα είναι μία πολύ καλή προοπτική για την καριέρα μου». Όταν τον ρωτήσαμε εάν γνωρίζει λεπτομέρειες από τη συμφωνία των δύο ομάδων, δεν θέλησε να σχολιάσει και απλά ανέφερε: «Αυτά είναι θέματα των δύο κλαμπ δεν μπορώ να πω κάτι συγκεκριμένο».

Πάντως από όσα μας μετέφερε, θεωρεί και ο ίδιος δεδομένη την μετακίνησή του στον ΠΑΟΚ.

Το ταξίδι του Μίχελ
Ο αθλητικός διευθυντής του ΠΑΟΚ όπως αναφέραμε (στο χθεσινό ρεπορτάζ) θα ταξιδέψει στη Γαλλία για να οριστικοποιήσει την απόκτηση του Πέδρο Ενρίκε στην Τούμπα. Με τον Βραζιλιάνο τα είχε βρει σε όλα, ανάλογη συμφωνία πέτυχε και με την ομάδα, με το ταξίδι του όμως στη Γαλλία και την συνάντησή του με τους εκπροσώπους της διοίκησης της Ρέν, θέλει να «τελειώσει» το θέμα άμεσα. Αυτό που προκύπτει, είναι πως απομένουν οι ανακοινώσεις για να οριστικοποιηθεί η διαφαινόμενη συμφωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown