Ίβιτς: «Να πάρουμε πίσω τους χαμένους βαθμούς»


Ο τεχνικός του Δικεφάλου Βλάνταν Ίβιτς μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ:

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ και τις διαφορές που περιμένει σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στους Ηπειρώτες:«Σίγουρα περιμένω ένα διαφορετικό παιχνίδι. Καταρχάς θα είναι άλλες οι συνθήκες. Στην Τούμπα παίξαμε σε ένα παγωμένο γήπεδο, εκεί περιμένουμε η λάσπη να είναι περισσότερη από ότι το κανονικό γήπεδο. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να προσαρμοστούμε. Θα πρέπει αρχικά να ξεκουραστούμε μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και από εκεί και πέρα να προετοιμαστούμε, να μπούμε δυνατά και να κερδίσουμε πίσω τους βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας» .

Για το πως επηρέασε την ομάδα η αναβολή στην Λάρισα:«Από την μία πλευρά τα συνεχόμενα παιχνίδια είναι αυτά που κρατάνε τον ρυθμό της ομάδας. Από την άλλη είχαμε λίγες μέρες να ξεκουραστούμε, που κατά την άποψή μου, ήταν αυτό που χρειαζόταν η ομάδα. Βέβαια αυτό το παιχνίδι θα έρθει σε μία άλλη χρονική περίοδο, που σχεδιάζαμε να ξεκουραστούμε. Γνωρίζουμε ότι έχουμε πολλά παιχνίδια μπροστά μας και προετοιμαζόμαστε για αυτά».

Για το γήπεδο των Ζωσιμάδων και αν ο ΠΑΟΚ κάνει ειδική προετοιμασία για το παιχνίδια:

«Αυτή την εποχή λίγες είναι οι ομάδες που έχουν καλά γήπεδα. Υπάρχουν γήπεδα όπως των Ιωαννίνων που είναι καιρό έτσι. Δεν είναι φετινό το γεγονός και θυμάμαι πως όταν κι εγώ πήγα εκεί ως παίκτης, ήταν στην ίδια κατάσταση.

Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι περισσότερο από το να είμαστε έτοιμοι και να κάνουμε τα πάντα για να γυρίσουμε τους χαμένους βαθμούς της Τούμπας».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos