Ώρα Ευρώπης….με αντίπαλο την Τουρ!


Η ομάδα του Γιάννη Καλμαζίδη, καλείται να ξεπεράσει την ήττα στον τελικό του League Cup “Νίκος Σαμαράς”, θέτοντας βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση, απέναντι σε μια ιδιαίτερα δυνατή και έμπειρη ομάδα, η οποία έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Ευρώπης το 2005 μέσα στο Παλατάκι.

Χθες έφτασε στη Θεσσαλονίκη και το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΠΑΟΚ, Σάσα Στάροβιτς, για τον οποίο ο προπονητής των πρωταθλητών, θα αποφασίσει τελευταία στιγμή αν θα πάρει λεπτά συμμετοχής στην αυριανή αναμέτρηση.

Η ομάδα της Tours VB θα προπονηθεί στις 16:30 ενώ αργότερα θα γίνει η προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Για την αναμέτρηση αυτή, ο προπονητής του Δικεφάλου, Γιάννης Καλμαζίδης δήλωσε:
“Όλοι ξέρουμε ότι η Τουρ είναι μια μεγάλη δύναμη στο Ευρωπαϊκό βόλεϊ και βρίσκεται πολύ ψηλά στο εγχώριο πρωτάθλημα. Έχει μεγάλη παράδοση στο άθλημα και είναι επίσης κάτοχος του Τσάμπιονς λιγκ. Τους αντιμετωπίσαμε και πέρυσι και διαπιστώσαμε πόσο δυνατή ομάδα ήταν. Φέτος έχουν διαφοροποιήσει λίγο το ρόστερ τους, αλλά παραμένει ένα δυνατό σύνολο. Θα έλεγα πως αυτά που έχουμε δει από το γαλλικό πρωτάθλημα σχετικά με την Τουρ, είναι αρκετά εντυπωσιακά σε σχέση με το πρωτάθλημα της Ελλάδας. Ωστόσο και εμείς έχουμε μια δυνατή ομάδα, βέβαια με τις γνωστές δυσκολίες μέχρι τώρα. Ελπίζω ότι θα καταφέρουμε να αντισταθούμε στη δύναμη της Τουρ, να αποκομίσουμε κάτι θετικό από αυτό το πρώτο παιχνίδι και να κοιτάξουμε τη συνέχεια”.

Διαιτητές: HECKFORD Nicholas (Αγγλία), HOGER Peter (Σλοβακία)
Γραμματεία: Καρακούλια Ελένη, Βοηθός: Παναγιωτίδου Δέσποινα
Επόπτες: Δρανίτσας Γ., Κουκουμάκας Ν., Μαυρίδης Γ., Κύρκος Χρ., Πεχλίδης Χρυσ..

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos