Μυστακίδης: «Παίξαμε και για τον Κλάους μετά την αποβολή»


Για την πειθαρχία,τη συνοχή της ομάδας αλλά και το δικό του ρόλο μίλησε μετά το τέλος του αγώνα ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Γιάννης Μυστακίδης.

Για το μεγάλο "τρίποντο" που πέτυχε ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο, το δικό του γκολ αλλά και για το αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσιάζει η ομάδα το τελευταίο διάστημα μίλησε ο Γιάννης Μυστακίδης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο σκόρερ του σημερινού παιχνιδιού:

"Στόχος μου ήταν να δώσω ότι είχα από το πρώτο λεπτό, να βοηθήσω την ομάδα μου..." ήταν το πρώτο σχόλιο του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Για την συνοχή και την πειθαρχία που δείχνει ο ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια: "Το βλέπουν όλοι αυτό και έτσι θα πρέπει να συνεχίσουμε. Δεν έχουμε χρόνο για πανηγυρισμούς. Την Τετάρτη έχουμε νέο παιχνίδι μπροστά μας. Το σημερινό τελείωσε και πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας".

Για το κλειδί της σημερινής νίκης του Δικεφάλου: "Αυτό που ξέρω είναι πως δεν δείξαμε αδυναμίες, θέλαμε από την αρχή το παιχνίδι, ακόμη και με δέκα παίκτες. Παίζαμε και για τον Κλάους μετά, τα καταφέραμε, είχαμε πάθος, πειθαρχία και είμαστε χαρούμενοι για τους τρεις βαθμούς"

Για το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί που "χτίζει" ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα: "Δεν είναι τόσο εντυπωσιακό για μας, είμαστε μεγάλη ομάδα, έτσι πρέπει να αντιδράμε σε κάθε παιχνίδι. Προφανώς στο ποδόσφαιρο υπάρχει πάντα και ο παράγοντας τύχη, έχουμε βρει τα πατήματά μας, δέσαμε πολύ σαν ομάδα και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Έχουμε βρει τον τρόπο να παίρνουμε αποτέλεσμα, προχωράμε νίκη με τη νίκη".

Για τον δικό του ρόλο στην ομάδα: "Έχουμε μεγάλο ρόστερ, είμαστε ισάξιοι όλοι, ο καθένας βοηθάει με τον δικό του τρόπο. Εγώ προσωπικά δίνω τα πάντα για να παίζω βασικός, είναι μεγάλος μου στόχος και θέλω να βοηθάω πάντα την ομάδα".

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ σκαρφαλώνει βαθμολογικά: "Έχω να δω τη βαθμολογία μια εβδομάδα. Όταν κερδίζεις δεν κοιτάς τι κάνουν οι αντίπαλοι, προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι, έχουμε έναν ολόκληρο γύρο μπροστά μας".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown