Μετχάντ Ουάρντα: «Είχε πολλές προτάσεις, αλλά ήθελε ΠΑΟΚ ο Αμρ»!



Ο πατέρας του Αμρ Ουάρντα μίλησε στο Metropolis 95.5 για το γιο του και τη μεταγραφή του στο Δικέφαλο.

Στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο πατέρας του Αμρ Ουάρντα, Μετχάντ Ουάρντα.

Αρχικά σχολίασε: «Μεγάλη ικανοποίηση που ο γιος μου θα παίξει στον ΠΑΟΚ. Είναι φαν του ΠΑΟΚ από μικρό παιδί και μόλις τον κάλεσαν αποφάσισε να υπογράψει αμέσως χωρίς να το σκεφτεί».

Για ποιο λόγο είναι οπαδός του ΠΑΟΚ: «Είχε παίξει δύο τρεις φορές ως αντίπαλος του ΠΑΟΚ και ο τρόπος με τον οποίον τον υποδέχτηκαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ τον εντυπωσίασε. Του έδειχναν αγάπη και σεβασμό και τον έκαναν να θέλει να έρθει στην ομάδα. Του αρέσει να παίζει μπροστά στο κοινό».

Για τη συμβουλή που θα του έδινε: «Ο γιος μου ξέρει πώς να συμπεριφερθεί σα επαγγελματίας, πώς να προπονηθεί, να συμπεριφερθεί. Είχα αγωνιστεί και εγώ σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το 1987 και του έχω περάσει τη νοοτροπία του επαγγελματία».

Για τον εάν ενημερώθηκε για τον ΠΑΟΚ από τον Μαγκντί Τολμπά: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και μια από τις μεγαλύτερες στη Ευρώπη. Πριν υπογράψει είχε προτάσεις από Ισπανία και Γερμανία αλλά ήθελε να μείνει στην Ελλάδα. Οι Έλληνες μοιάζουν πολύ με τους Αιγύπτιους. Στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στην Ελλάδα του αρέσει και ήθελε να συνεχίσει εκεί».

Για το σε ποια θέση μπορεί να παίξει ο γιος του: «Μπορεί να παίξει και αριστερά και στον άξονα».
Πηγη: Metrosport.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown