Κινείται για τον Λουίς Αλμπέρτο της Λάτσιο ο ΠΑΟΚ!


Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία ο Δικέφαλος έκανε κρούση στη Λάτσιο για τον Ισπανό συζητώντας τα ενδεχόμενα δανεισμού και αγοράς
.
Η εξαιρετική περίπτωση του Λουίς Αλμπέρτο απασχολεί πολύ τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την Ισπανία, ο Δικέφαλος συζητά με τη Λάτσιο για τον Ισπανό μεσοεπιθετικό που δεν πήρε ευκαιρίες στην ομάδα της Ρώμης.
Οι συζητήσεις που υπάρχουν αφορούν τόσο το ενδεχόμενο δανεισμού όσο και αυτό της αγοράς με ένα ποσό κοντά στα τρία εκατομμύρια ευρώ ενώ σημαντικό είναι να αναφερθεί πως ο Λουίς Αλμπέρτο έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Χοσέ Αλμπέρτο Κάνιας.

Ενδιαφέρον έδειξε για τον δανεισμό του και η Λα Κορούνια αλλά η ισπανική ομάδα αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα και δεν μπορεί να δελεάσει τη Λάτσιο.

Ποιος είναι ο Λουίς Αλμπέρτο
Πρόκειται για παίκτη με πολύ καλό αγωνιστικό προφίλ και βιογραφικό. Είναι 24 χρονών και ήδη έχει πολλές αγωνιστικές εμπειρίες έχοντας αγωνιστεί σε καλές ομάδες.

Η Λίβερπουλ πίστεψε πολύ στην αξία του και πριν τέσσερα χρόνια τον απέκτησε από τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα με 9 εκατομμύρια λίρες. Πήρε ελάχιστο χρόνο συμμετοχής, όμως, στο Άνφιλντ και στη συνέχεια αγωνίστηκε σαν δανεικός στη Μάλαγα και τη Λα Κορούνια.

Στην ομάδα της Γαλλικίας πέρυσι είχε εκπληκτική συνεργασία με τον Λούκας Πέρες πετυχαίνοντας 6 γκολ και προσφέροντας ακόμα επτά ασίστς στους αγώνες του στην Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Η παρουσία του εκεί έπεισε και τους ιθύνοντες της Λάτσιο να δώσουν στη Λίβερπουλ που άνηκε, 6 εκατομμύρια λίρες για να τον κάνει κάτοικο Ρώμης.

Και αν ήρθε ορεξάτος να συνεχίσει τις… πτήσεις του, δεν τα κατάφερε καθώς πήρε μέχρι και σήμερα μόλις 27 λεπτά στο Καμπιονάτο κόντρα σε Μίλαν και Μπολόνια.

Ο ίδιος δηλώνει αποφασισμένος να πετύχει και συνάμα προβληματισμένος. Δεν αποκλείει την προοπτική δανεισμού του (θα ήθελε πολύ να επιστρέψει στη Λα Κορούνια) ενώ ανοιχτός σ’ αυτό το ενδεχόμενο είναι και ο Ίγλι Τάρε που κάνει κουμάντο στο σύλλογο της Ρώμης.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown