«Από εδώ και πέρα θα είμαι καλύτερος, μακάρι να μείνει ο Ροντρίγκες»


Για την προσωπική του απόδοση, την κατάσταση του ΠΑΟΚ αλλά και την πιθανή μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκεζ μίλησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο Μπίσεσβαρ, βραβεύτηκε από την Σούπερ Λιγκ για το καλύτερο τέρμα της 15ης αγωνιστικής και από την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΑΟΚ αλλά και PAOK FC Official App, ως το καλύτερο γκολ το μήνα για τον ΠΑΟΚ και στη συνέχεια μίλησε στους δημοσιογράφους.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το αν η βράβευση αυτή είναι ένα μήνυμα ότι θα δούμε τον ίδιο να αποδίδει καλύτερα: «Ναι νομίζω ότι είμαι καλά . Η ομάδα με βοήθησε γι’ αυτά τα βραβεία. Θέλω να αγωνίζομαι συνέχεια και από εδώ και πέρα θα τα πάω ακόμα καλύτερα. Έχω συνηθίσει στο στυλ ποδοσφαίρου του ΠΑΟΚ και όλα πηγαίνουν καλά».

Για το αν έχει «ρολάρει» η ομάδα: «Ναι. Η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση, γυρίσαμε από την άδεια των Χριστουγέννων με νίκη. Έχουμε καλή φυσική κατάσταση και πολύ καλή διάθεση. Θα συνεχίσουμε καλά, μπορεί να χάσουμε και κάποιους βαθμούς κάποια στιγμή αλλά είναι σίγουρο ότι θα παίξουμε καλά».

Για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΣ: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι το οποίο παίζουμε στην έδρα μας. Ο ΠΑΣ είναι από τους πιο δύσκολους αντιπάλους. Το κρύο είναι πρόβλημα αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έρθει η νίκη».

Για τον Ροντρίγκες και αν μπορεί να παίξει στη θέση του: «’Ολοι ξέρουν ότι ο Γκάρι είναι φίλος μου. Δεν ξέρω τι θα γίνει. Για μένα και για την ομάδα θα ήταν καλύτερο να μείνει αλλά πρέπει να σεβαστούμε την απόφασή του. Αν χρειαστεί μπορώ να παίξω και στα πλάγια».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown