Πολυτιμότερος ο Μυστακίδης


Με την ανάδειξή του από τους φίλους του ΠΑΟΚ ως Fans' Man of the Match επιβραβεύτηκε ο Γιάννης Μυστακίδης για την πολύ καλή του εμφάνιση στο Αγρίνιο.

Με την ανάδειξή του από τους φίλους του ΠΑΟΚ ως Fans' Man of the Match επιβραβεύτηκε ο Γιάννης Μυστακίδης για την πολύ καλή του εμφάνιση στον αγώνα με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο Τύπου του paokfc.gr:

«Ο Γιάννης Μυστακίδης αναδείχθηκε, από τους φίλους του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό για την φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος ταξίδεψε στο Αγρίνιο για να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Εκεί δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο τον Παναιτωλικό, αλλά και τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, με τις καταιγίδες που έπληξαν την περιοχή να έχουν μετατρέψει τον αγωνιστικό χώρο σε λίμνη.

Η ομάδα του Ίβιτς μπήκε αποφασισμένη στον αγωνιστικό χώρο, θωράκισε τα μετόπισθεν, χωρίς να δεχθεί σχεδόν φάση σε όλη την διάρκεια του αγώνα και κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Έτσι, απέκτησε σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού της Τούμπας.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης που διοργανώθηκε από το paokfc.gr και το PAOK FC Official App είχαμε δυνατή μάχη, με τον Γιάννη Μυστακίδη να συγκεντρώνει το 33,03% των ψήφων και να κατακτά τον ατομικό τίτλο.

Ο νεαρός άσος πραγματοποίησε μία εξαιρετική εμφάνιση. Παρά τις δυσκολίες λόγω του νερού που υπήρχε στο γήπεδο ο Μυστακίδης κατάφερε να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα, έτρεξε πολύ, βοήθησε στο αμυντικό κομμάτι, ενώ ήταν ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι για το 0-2 από τον Κλάους.

Στην δεύτερη θέση έμεινε ο Στέλιος Μαλεζάς , ο οποίος αγωνίστηκε δίπλα στους Κρέσπο και Βαρέλα , στην τριάδα της άμυνας και ήταν άψογος στα καθήκοντά του, καθαρίζοντας όλες τις φάσεις που προέκυψαν στο πεδίο δράσης του. Τέλος, στην τρίτη θέση έμεινε ο σκόρερ του Δικεφάλου, Στέλιος Κίτσιου , ο παίκτης που άνοιξε τον δρόμο για το σπουδαίο διπλό ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο μια πολύ καλή εμφάνιση».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown