Προφορική συμφωνία με τον Παναιτωλικό για Ουάρντα


Ο ΠΑΟΚ έδωσε τα χέρια με την ομάδα του Αγρινίου για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό που ετοιμάζεται να φορέσει τα ασπρόμαυρα.

Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται από χθες στην Γκαμπόν με την Εθνική Ομάδα για το Κόπα Αφρικα, έχει συμφωνήσει σε όλα με τον ΠΑΟΚ ενώ έχει επέλθει προφορική συμφωνία ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ. Οι πληροφορίες θέλουν τον Δικέφαλο να προσφέρει ένα ποσό που ξεπερνά τις 600.000 ευρώ στην ομάδα του Αγρινίου και να έχει επέλθει η σχετική προφορική συμφωνία που σύντομα θα επιβεβαιωθεί και από την πλευρά της διοίκησης του Παναιτωλικού που για ευνόητους λόγους τόνιζε ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο ακόμη. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει με τον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών αφού είναι πολιτική της για τα περισσότερα συμβόλαια νεαρών ποδοσφαιριστών να είναι τουλάχιστον τριετή. Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να κινηθούν για τον Αιγύπτιο μεσοεπιθετικό εκτιμώντας αφενός το νεαρό της ηλικίας του και αφετέρου το ότι πλέον είναι διεθνής και έχει καλή παρουσία με τον Παναιτωλικό. Είναι μια επένδυση και για το μέλλον χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν προσδοκά και άμεσα αγωνιστικά οφέλη από τη στιγμή που ο Ουάρντα θα φορέσει τα ασπρόμαυρα.

«Θόρυβος» και στην Εθνική
Από χθες η Εθνική Ομάδα της Αιγύπτου είναι στην Γκαμπόν όπου θα διεξαχθεί το Κόπα Αφρικα. Ο Κούπερ είναι ο προπονητής της ομάδας και έχει σχηματίσει μια καλή εικόνα για τον Ουάρντα και το ότι αγωνίζεται σε ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο παίκτης στις 17 του μήνα με αντίπαλο το Μάλι ρίχνεται στο Κόπα Αφρικα και φυσικά το ότι απουσιάζει από την Ελλάδα φέρνει πίσω χρονικά την επίσημη ανακοίνωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει κίνδυνος να χαλάσει. Αλλωστε ο ίδιος ο παίκτης εξέφρασε την επιθυμία να φορέσει τα ασπρόμαυρα, έχει δηλώσει οπαδός του ΠΑΟΚ και είχε βρεθεί ακόμη και στο Παλατάκι για να δει αγώνα της ομάδας μπάσκετ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ ΠΑΟΚ Θρησκεια