Ασυγκράτητος ο Περέιρα, τριάρα ο ΠΑΟΚ!


Αυτή τη φορά ο ΠΑΟΚ ήταν αποτελεσματικός και χωρίς να αγχωθεί πήρε ένα εύκολο τρίποντο επί του Λεβαδειακού με 3-0 και μεγάλους πρωταγωνιστές έναν Βραζιλιάνο (Μάτος) κι έναν Αργεντίνο (Περέιρα)!

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και δημιουργούσε ευκαιρίες, όμως δεν μπόρεσε να κάνει από νωρίς γκολ, αφού ο Ναμάσκο και ο Λεβαδειακός αντιστέκονταν. Χρειάστηκαν έξι τελικές και μια έμπνευση του Μπίσεσβαρ στο 20’ για να ανοίξει το σκορ ο δικέφαλος του βορρά. Ο Ολλανδός συγκεκριμένα πέρασε μία εκπληκτική μπαλιά στην πλάτη της άμυνα του Λεβαδειακού στον Λέο Μάτος που έκανε το κοντρόλ με το στήθος και το μονοκόμματο πλασέ για το 1-0.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να ελέγχει το παιχνίδι και δεν απειλήθηκε στιγμή από τους φιλοξενούμενους. Στο 40’ μετά από ανέβασμα του Τζάλμα Κάμπος, ο Ουόν αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε με 10 παίκτες την ομάδα του.

Αυτό το εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα ο Περέιρα που πέρασε ως αλλαγή στο ματς. Με δύο προσωπικά του γκολ ένα στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 60’ και ένα στο 76’ ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη με 3-0 επί του Λεβαδειακού και έκανε άλμα στον βαθμολογικό πίνακα.

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ιβιτς): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο (71' Μαλεζάς), Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας (57’ Περέιρα), Κάμπος, Αθανασιάδης (77' Μυστακίδης).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάννης Χριστόπουλος): Ναμάσκο, Μιλιάζες (63' Καραχάλιος), Μεντί, Ουόν, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Κουλιμπαλί, Λάτσι (77' Καψάσκης), Γιακουμάκης, Βασιλείου, Καλτσάς.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα. Ο Ολλανδός, ήταν ο παίκτης που έδωσε τις ασίστ για τα δύο γκολ του ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν θα πρέπει να αδικήσουμε και τους Λέο Μάτος και Φακούντο Περέιρα που με τα γκολ τους έκριναν το αποτέλεσμα.

Άλλη μία διαιτησία που εξ αρχής έδειξε πρόθεση να μοιράσει το καρπούζι στη μέση. Δεν είχε πολλές δύσκολες φάσεις, αλλά στη μία που παρουσιάστηκε πήρε τη σωστή απόφαση υποδεικνύοντας φάουλ (και όχι πέναλτι) και αποβάλλοντας τον Μεντί.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos