Κάνιας: «Μας έλειψε ο Ροντρίγκες σήμερα, στόχος μας το Κύπελλο»


Ο Χοσέ Κάνιας μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ, τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά και την απώλεια του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Χοσέ Κάνιας μίλησε για την ήττα του ΠΑΟΚ, τις πολλές χαμένες ευκαιρίες, αλλά και την απώλεια του Γκάρι Ροντρίγκες, δίνοντας σύνθημα νίκης στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη NOVA:

Για τη σημερινή ήττα και το τι έφταιξε: "Πράγματι σήμερα δεν μας βοήθησε μπορώ να πω λίγο και το κρύο, αλλά δεν είναι δικαιολογία αυτό και για τους δύο ήταν το ίδιο. Βγήκαμε δυνατά στο γήπεδο, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, δεν επιτρέψαμε και στον αντίπαλο νομίζω πολλές φορές να γίνει επικίνδυνος. Έκαναν μία διπλή ευκαιρία, πέτυχαν το γκολ και από εκεί πέρα ήταν ένας δικός μας μονόλογος από χαμένες ευκαιρίες. Πιέσαμε, κάναμε ευκαιρίες, πήραμε κόρνερ, χάσαμε φάσεις, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να βάλουμε ένα γκολ τουλάχιστον σε αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι για αυτό. Κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια, να δουλέψουμε, γιατί έχουμε μία πολύ δύσκολη συνέχεια".

Για το αν το σημερινό πρόβλημα ήταν το γκολ: "Πιστεύω πως ναι. Σήμερα το πρόβλημα ήταν ουσιαστικά ότι δεν πετύχαμε ένα γκολ τουλάχιστον. Πιέσαμε, παίξαμε πολύ καλά, ήμασταν παντού στο γήπεδο. Σκεφτείτε απλά αν έμπαινε η πρώτη φάση του Κουλούρη, θα είχε εντελώς διαφορετική εικόνα το παιχνίδι και παρόλα αυτά με τον αντίπαλο σε διπλή γραμμή άμυνας, κάναμε 28 σουτ σε όλο το ματς, 10 κλασσικές ευκαιρίες και η μπάλα δεν μπήκε. Εντάξει τώρα τι να κάνουμε... Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δουλεύουμε πιο σκληρά, να είμαστε λίγο πιο συγκεντρωμένοι στο επόμενο παιχνίδι ίσως και να έχουμε λίγη περισσότερη τύχη, για να μπει η μπάλα μέσα".


Για την απώλεια του Γκάρι Ροντρίγκες: "Σήμερα μας έλειψε ο Γκάρι, με την έννοια ότι είναι ένας καλός παίκτης, ήταν ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Του εύχομαι καλή τύχη στη συνέχεια, αλλά από εκεί και πέρα, δεν νομίζω ότι ήταν αυτός ο λόγος που δεν πήραμε τους βαθμούς ή έστω ένα βαθμό.  Σίγουρα έχουμε παίκτες πάρα πολύ καλούς και ποιοτικούς, ίσως και καλύτερους. Δεν υπάρχει αυτή η σκέψη στο μυαλό μας, ότι επειδή έλειπε ένας παίκτης χάσαμε τους βαθμούς. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, είμαστε ένα καλό και δεμένο σύνολο, κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες και δεν νομίζω ότι πρέπει να στεκόμαστε εκεί. Θα ήταν άδικο και σε εισαγωγικά προσβλητικό στην υπόλοιπη ομάδα να πούμε ότι δεν πήραμε σήμερα τη νίκη, επειδή λείπει ένας παίκτης".


Για το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό: "Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι. Το παιχνίδι τελείωσε σήμερα και επικεντρωνόμαστε στη συνέχεια. Το Κύπελλο είναι ένας πάρα πολύ σημαντικός στόχος για εμάς. Ελπίζουμε να δείξουμε την πολύ καλή δουλειά που γίνεται σε κάθε προπόνηση, δίνουμε πραγματικά ο καθένας το 100% για να βοηθήσουμε την ομάδα και ελπίζουμε να το δείξουμε αυτό για να πάρουμε τη νίκη".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown