Στάροβιτς: «Στον ΠΑΟΚ γιατί ήθελα να πάω σε ομάδα με στόχους»


Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ μετά τον άσχημο τραυματισμό που είχε ο Χάρι Γκόμεζ, μίλησε ο Σάσα Στάροβιτς.

Ο έμπειρος διαγώνιος που ανακοινώθηκε σήμερα από το ΤΑΠ ΠΑΟΚ, μίλησε για τους λόγους που τον έκαναν να πει το «ναι» στον Δικέφαλο, ενώ αναφέρθηκε και στον κόσμο των «ασπρόμαυρων».

Συγκεκριμένα μιλώντας στο Sportsfeed.gr, ανέφερε πως: «Στην αρχή της σεζόν πίστευα ότι θα έμενα μέχρι το τέλος στο Μιλάνο γιατί και το πρότζεκτ ήταν ελκυστικό… Δυστυχώς όμως προέκυψαν διάφορα θέματα με την ομάδα, δεν ήρθαν και τα αποτελέσματα και οι καταστάσεις με οδήγησαν στην απόφαση να φύγω. Ήθελα να αλλάξω ‘ατμόσφαιρα’ ήθελα να πάω σε ένα σύλλογο που θα έχει διαφορετικές φιλοδοξίες και χαίρομαι που στο δρόμο μου βρέθηκε ο ΠΑΟΚ».

Πρόσθεσε ότι: «Όταν ενημερώθηκα για την πρόταση μίλησα με τον Πέτκοβιτς, αλλά και με τον Τζούριτς που μου είπαν τα καλύτερα για την ομάδα, την πόλη, τον προπονητή κι από κει και πέρα όλα ήταν εύκολα για να πάρω την τελική μου απόφαση».

Σχετικά με το αν είχε και άλλες προτάσεις: «Η αλήθεια είναι ότι είχα προτάσεις από Τουρκία, Γαλλία αλλά και την Κίνα. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με ένα πολύ ελκυστικό ρόστερ η οποία έχει κατακτήσει τα δύο τελευταία πρωταθλήματα και θέλει να διεκδικήσει και φέτος τους τίτλους. Κι αυτό για μένα είναι το μεγαλύτερο κίνητρο γιατί θέλω να παλεύω και να κερδίζω σε κάθε παιχνίδι. Κι όταν βλέπεις ότι στο ρόστερ υπάρχουν παίκτες όπως ο Ντάντε».

Σχετικά με τους στόχους με τον Δικέφαλο: «Σας είπα και πριν ότι ο ΠΑΟΚ έχει ως στόχο την κορυφή κι αυτή θα προσπαθήσουμε να κατακτήσουμε. Ξέρω ότι φέτος ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατοί, ότι το επίπεδο είναι υψηλό θυμίζοντας κάτι από την προηγούμενη δεκαετία κι αυτό είναι πολύ σημαντικό. Σίγουρα πάντως θα παλέψουμε για να κερδίσουμε».

Ρωτήθηκε για το αν είναι έτοιμος: «Από πλευράς φυσικής κατάστασης είμαι έτοιμος… Γενικά είμαι έτοιμος αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολο να μπεις έτσι σε μια ομάδα. Από την άλλη το θετικό είναι ότι ο πιο σημαντικός παίκτης αυτή τη στιγμή, για μένα, ο πασαδόρος δηλαδή, είναι ο Βλάντο με τον οποίο γνωριζόμαστε πολύ καλά κι αυτό θα με βοηθήσει να μπω πιο γρήγορα στο πνεύμα της ομάδας».

Τέλος, δήλωσε: «να παίξω στο γήπεδο μας με τις κερκίδες γεμάτες. Έχω δει τα βίντεο από τα δύο τελευταία πρωταθλήματα κι είναι πραγματικά εκπληκτικό αυτό που είχε συμβεί. Θέλω να το ζήσω κι εγώ από κοντά κι ελπίζω στο τέλος να πανηγυρίσουμε μαζί με τον κόσμο».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos