"Το αφιερώνω στον κόσμο"


Ο Λέο Μάτος παρέλαβε ένα ακόμη βραβείο αυτή τη φορά για το best goal της 16ης αγωνιστικής.

Αξιοποίησε την σέντρα του Μπίσεσβαρ και με πολύ ωραίο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ και το δρόμο για την εύκολη επικράτηση επί του Λεβαδειακού. Ο Βραζιλιάνος που σήμερα έμεινε εκτός αποστολής για το ματς Κυπέλλου για να ξεκουραστεί μιλώντας μάλιστα στα ρωσικά, δήλωσε αρχικά: "Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για το βραβείο και το αφιερώνω στον κόσμο γιατί αυτός στηρίζει την ομάδα και τη χειροκροτεί. Είμαι χαρούμενος για το γκολ και θέλω να βοηθώ την ομάδα".

Ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί και την Κυριακή με τον Παναιτωλικό στο Πρωτάθλημα και ο Λέο Μάτος αναφέρθηκε στο παιχνίδι αυτό: "Θα είναι ένα δύσκολο ματς γιατί πρόκειται για μια καλή ομάδα. Μακάρι ο αγωνιστικός χώρος να είναι καλύτερος σε σχέση με το ματς Κυπέλλου. Πιστεύω όμως στην ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε την Κυριακή και πάλι αρκεί να αποδώσουμε και πάλι καλό ποδόσφαιρο".

Ρωτήθηκε επίσης για το αν είναι αυτοσκοπός του και άλλα γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα: "Η δουλειά μου είναι να βοηθώ την ομάδα. Δεν είναι και το πιο εύκολο να σκοράρεις και ειδικά αγωνιζόμενος σε αυτή τη θέση αλλά θα προσπαθώ να σκοράρω και να βοηθώ και με αυτό τον τρόπο την ομάδα".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos