Δερμιτζάκης: «Καλώς έδωσε τον Ροντρίγκες ο ΠΑΟΚ»


Ο έμπειρος προπονητής μίλησε για το ελληνικό πρωτάθλημα, τον ΠΑΟΚ και το Ροντρίγκες στο Metropolis 95.5. στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» μίλησε ο Παύλος Δερμιτζάκης.

Ο Ελληνας τεχνικός αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ, τις κινήσεις της διοίκησης, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για το ελληνικό ποδόσφαιρο: «Το ποδόσφαιρο έχει άμεση σχέση με την κοινωνία.  Βρισκόμαστε σε λιμνάζοντα νερά. Προσπαθεί ο καθένας από τη θέση του αλλά νομίζω ότι δεν κάνει κάτι και αυτό το βλέπουμε από την καθημερινότητα μας και την ποιότητα του ποδοσφαίρου στη χώρα και δεν βλέπουμε και κόσμο στο γήπεδο».

Για το τι φταίει και δεν υπάρχει ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα: «Εάν υπήρχε ένα ερωτηματολόγιο θα μπορούσε να κατέχει ένα κάπως κομμάτι. Δε φταίει ο Ολυμπιακός που έχει κλειδώσει την πρώτη θέση αλλά πρέπει να προβληματιστούν οι υπόλοιπες ομάδες».

Για το ποια θα είναι τα υπόλοιπα ερωτήματα: «Η ποιότητα που είπα στην αρχή. Ειδικά οι φίλαθλοι των μεγάλων ομάδων δεν είναι ευχαριστημένοι από το ποδόσφαιρο που βλέπουν από τις ομάδες τους. Οι διακοπές επηρεάζουν το ρυθμό, τα οικονομικά προβλήματα. Όλα αυτά προστίθενται στα αίτια της απουσίας του κόσμου».

Για τον εάν υπάρχουν εξαιρέσεις, όπως ο Λέο Μάτος: «Είναι αποκάλυψη, έκανε τη διαφορά και όσοι παρακολουθούν τον ΠΑΟΚ είναι για να βλέπουν και κάποιους ιδιαίτερους ποδοσφαιριστές. Σε συλλογικό επίπεδο είναι η Ξάνθη, ο Πανιώνιος, τα Γιάννενα, που πραγματικά έχουν ποιοτικές ομάδες με πλάνο ετών και αυτό φαίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κατ’ επέκταση σε μένα ως θεατή».

Για το εάν μπορεί κάποια από αυτές τις ομάδες να διεκδικήσει κάτι καλύτερο:  «Αυτό θα ήταν ότι καλύτερο και θα έδειχνε και την υγεία που υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Είναι σε τροχιά πλέι οφ, έχουν τη δυνατότητα να το πετύχουν αυτό. ΑΕΚ και Παναθηναϊκός δεν έχουν δείξει τη σταθερότητα και την αγωνιστικότητα της μεγάλης ομάδας. Εξαιρώ τον ΠΑΟΚ που ίσως βαθμολογικά δεν είναι καλά σήμερα αλλά αύριο θα είναι γιατί βλέπεις κάτι καλό και οι άνθρωποι της ομάδας ξέρουν τι πρέπει να κάνουν».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ: «Ο Ιανουάριος είναι μια δύσκολη περίοδος. Δεν πας σε μεγάλη ποσότητα μεταγραφών. Ο Ροντρίγκες που έφυγε ήταν ένα μεγάλο κεφάλαιο και πραγματικά με τον Μάτος έκανε τη διαφορά αλλά θεωρώ ότι είναι υγεία για την εταιρεία όταν μπορεί να πάρει κάτι από έναν αθλητή να το παίρνει. Καλώς ο ΠΑΟΚ έδωσε τον Ροντρίγκες καθώς έβαλε χρήμα στα ταμεία του. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα οργανόγραμμα και πάνω σε αυτό κινείται. Όταν έχω παίκτη που μπορώ να πάρω λεφτά τα παίρνω. Ο ΠΑΟΚ κάνει κινήσεις με παίκτες πολύ καλούς και μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα».

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown