Πώς αναθερμάνθηκε η «σχέση» ΠΑΟΚ και Κάτσε


Μόνο θετικά αποτιμάται η επιστροφή του Αλβανού μέσου στην ομάδα, από τη στιγμή ειδικά που είχε ανάγκη από την παρουσία ενός αμυντικού χαφ.

Η ευχάριστη έκπληξη για τους φίλους του ΠΑΟΚ στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό ήταν η επιστροφή του Έργκους Κάτσε.
Ο Αλβανός μέσος συμπεριελήφθη μετά από καιρό στην αποστολή, αγωνίστηκε στο παιχνίδι ως αλλαγή (τελευταία του παρουσία ήταν στις 29 Μαΐου!) και φαίνεται πλέον πως οι σχέσεις του αποκαθίστανται πλήρως με τον Δικέφαλο του Βορρά. Για να γίνει αυτό, πάντως, έπρεπε να περάσει ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο ο Κάτσε ήταν εκτός πλάνων του Βλάνταν Ίβιτς.

Όσο η υπόθεση ανανέωσης του συμβολαίου του δεν προχωρούσε και καλλιεργούνταν από την πλευρά του ποδοσφαιριστή υψηλές προσδοκίες για την πρόταση που θα μπορούσε να έρθει για την απόκτησή του, από τον ΠΑΟΚ είχε αποφασιστεί ο αγωνιστικός του «παραγκωνισμός», ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως το θέμα. Εν συνεχεία ήρθε ο δανεισμός στην Πλζεν, που επί της ουσίας δεν «βγήκε», με αποτέλεσμα η υπόθεση να επανεξεταστεί.

Μετά από σχετικές συζητήσεις, η σχέση ΠΑΟΚ και Κάτσε «αναθερμάνθηκε». Ο Ίβιτς ποτέ δεν έκρυψε ότι τον ήθελε στην ομάδα, οπότε ο ποδοσφαιριστής επιστρέφει, αφού και ο ΠΑΟΚ τον χρειάζεται αλλά κι ο ίδιος χρειάζεται τον ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown