Ανεβάζει την προσφορά του ο Ολυμπιακός για Ανσαριφάρντ


Οι Πειραιώτες φαίνεται να έχουν επανέλθει με βελτιωμένη προσφορά για τον 26χρονο επιθετικό ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Από τους βασικούς μεταγραφικούς στόχους του Δικεφάλου για την ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής είναι ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, όπως είχε αποκαλύψει η «Μ» πριν από δύο μήνες και είχε επιβεβαιωθεί το ενδιαφέρον από τις δηλώσεις των εκπροσώπων του Πανιωνίου (Νίκου Ζαμάνη και Χρήστου Δάρα).

Το θέμα παρουσίασε εξέλιξη τα τελευταία 24ωρα. Μάλιστα ο Ιβάν Σαββίδης όταν αποχώρησε από την Τούμπα χθες το βράδυ, μετά την σύσκεψη που είχε στην σουίτα του με τον Ιβιτς, τον Μίχελ και τρείς παίκτες, όταν ρωτήθηκε από οπαδό της ομάδας (τον περίμενε στο αυτοκίνητό του πριν επιβιβαστεί) εάν έχει ολοκληρωθεί η απόκτηση του Ανσαριφάρντ, απάντησε ως εξής: «Όχι ακόμη». Το θέμα όμως είναι προχωρημένο, όπως αναφέραμε και τις τελευταίες ημέρες στο ρεπορτάζ.

Πως έχουν όμως τα δεδομένα; Ο ΠΑΟΚ καλύπτει πλήρως την ρήτρα αποδέσμευσης του παίκτη από τον Πανιώνιο, δηλαδή τις 400.000 ευρώ. Δίνει όμως και στον Ιρανό φόρ ένα ποσό που αγγίζει τις 500.000 ευρώ για ετήσιες απολαβές σε νέο συμβόλαιο. Είχαμε αποκαλύψει στην «Μ» πως ο Ανσαριφάρντ, μέσω του Ιρανού ατζέντη που χειρίζεται την υπόθεση, ζητούσε αρχικά το ποσό των 700.000 ευρώ ετησίως. Από τις διαπραγματεύσεις που έγιναν, ο ΠΑΟΚ από τις 350.000 ευρώ που έδινε αρχικά στον Ιρανό, ανέβηκε στις 500.000 ευρώ. Ο Ανσαριφάρντ το σκέφτεται σοβαρά, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από ομάδα της Κίνας (το οποίο επικαλείται ο ατζέντης του) με περισσότερα χρήματα από όσα του δίνει ο ΠΑΟΚ.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown