Όργωσε το χωράφι, θέρισε τη νίκη - «Καβάλησε» ΑΕΚ και... έρχεται ο ΠΑΟΚ!


Με γκολ του Λέοβατς ο Δικέφαλος πήρε μεγάλη νίκη (1-0) επί του ΠΑΣ Γιάννινα σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο και ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας τόσο τους Γιαννιώτες όσο και την Ένωση!


Σπουδαία νίκη πήρε ο ΠΑΟΚ στη Γιάννινα επί του ΠΑΣ, η οποία τον ανέβασε στην 5η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς αφήνοντας τον αποψινό τους αντίπαλο 7ο με 23. Το γκολ της νίκης του Δικεφάλου πέτυχε ο Λέοβατς, ενώ αμφότερες οι ομάδες είχαν παράπονα από τον διαιτητή Γκράνα. Πολύ κακός για ακόμα μια φορά ο αγωνιστικός χώρος στους Ζωσιμάδες.

Ευκαιρίες ο ΠΑΣ, γκολ ο ΠΑΟΚ


Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο ρυθμός του αγώνα ήταν καλός από την αρχή, ωστόσο έπρεπε να φτάσουμε στο 20’ για να δούμε μια κλασσική ευκαιρία. Αυτή ήταν για τον ΠΑΣ, όμως, ο Ακόστα έπιασε πολύ αδύναμη κεφαλιά που μπλόκαρε ο Γλύκος, παρ’ όλο που βρέθηκε ολομόναχος λίγο έξω από τη μικρή περιοχή. Ο ΠΑΟΚ ευτυχησε να προηγηθεί στην πρώτου καλή ευκαιρία στο ματς. Στο 31’ ο Μάτος σέντραρε από τα δεξιά. Ο Αθανασιάδης έπιασε την κεφαλιά, ο Πασχαλάκης έκανε απίθανη επέμβαση, αλλά ο επερχόμενος Λέοβατς σκόραρε από κοντά με τον γκολκίπερ του ΠΑΣ εξουδετερωμένο!

Οι Γιαννιώτες θα μπορούσαν να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια στο 39’, όμως, ξόδεψαν άλλη μια σπουδαία ευκαιρία. Ο Μαμπουλού έφυγε τετ α τετ απέναντι στον Γλύκο, όμως το πλασέ του δεν ήταν καλό και ο Έλληνας τερματοφύλακας επενέβη με το δεξί πόδι. Η τελευταία καλή στιγμή του πρώτου μέρους ανήκε στον ΠΑΟΚ, με τον Αθανασιάδη να πιάνει μια πολύ δύσκολη κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα άουτ μετά από σέντρα του Λέοβατς στο 42’.

Επεισοδιακό δεύτερο 45λεπτο

Ο ΠΑΟΚ μπήκε πολύ δυναμικά στο δεύτερο ημίχρονο, το οποίο ήταν εξίσου ενδιαφέρον με το πρώτο. Ο Δικέφαλος είχε δυο πολύ καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά του. Στο 48’ ο Μυστακίδης νικήθηκε εις διπλούν από τον Πασχαλάκη σε λίγα δευτερόλεπτα, μια φορά με σουτ και μια με κεφαλιά, ενώ στο 55’ ο Κάμπος πάτησε περιοχή και έπιασε δυνατό αριστερό σουτ που έφυγε λίγο άουτ. Η απάντηση του ΠΑΣ ήρθε στο 61’ με τον Κόντε α υποδέχεται την μπάλα στην περιοχή, να γυρίζει και να σουτάρει άμεσα, αλλά τον Βαρέλα να βάζει την κόντρα τελευταία στιγμή στέλνοντας την μπάλα κόρνερ.

Περισσότερα σε λίγο...

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos