Δυσαρέσκεια Σαββίδη για την καθυστέρηση


Ο μεγαλομέτοχος ζητά αποτελεσματικότητα από τους επιτελείς του, κυρίως από τον Λούμπος Μίχελ που χειρίζεται τα μεταγραφικά θέματα.

Πολλά παράπονα εξέφρασε ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης τις τελευταίες ημέρες στους στενούς του συνεργάτες, αναφορικά με το γεγονός πως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι βασικές μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας.

Παρά το γεγονός ότι είχε γίνει προεργασία, παρά το γεγονός ότι υπάρχουν παίκτες για τους οποίους ενδιαφέρθηκε ο ΠΑΟΚ εμπράκτως, επί της ουσίας δεν είχαμε άμεσα αποτελέσματα από τις αρχές Ιανουαρίου. Ο Σαββίδης στην προ ημερών παρουσία του στη Θεσσαλονίκη, εξέφρασε τα έντονα παράπονά του και στον αθλητικό διευθυντή Λούμπος Μίχελ, ο οποίος έχει αναλάβει το κύριο βάρος των επαφών με παίκτες, ομάδες και ατζέντηδες, αλλά και στους υπόλοιπους συνεργάτες του.

Πολλές ημέρες πριν ακόμη αρχίσει και επίσημα η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου, ο μεγαλομέτοχος είχε πει στον Μίχελ: «Πάρε λεφτά, ξόδεψέ τα για να φέρεις παίκτες ποιοτικούς που θα ενισχύσουν την ομάδα». Με αυτή την φράση του, επί της ουσίας ο μεγαλομέτοχος ξεκαθάριζε πως είναι διατεθειμένος να διαθέσει ένα σεβαστό ποσό για να έρθουν στην Τούμπα οι 2-3 παίκτες που είχε αναφέρει και δημόσια ο Ιβιτς. Λεφτά υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, όπως είχαμε αναφέρει σε σχετικό πρωτοσέλιδο στη «Μ», όμως μέχρι αυτή τη στιγμή, ειδικά για τις μεταγραφές του Ιανουαρίου, δεν έχουν αξιοποιηθεί. Και η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι έδινε περισσότερα χρήματα για να φέρει παίκτες στην Τούμπα, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές του, δεν κατόρθωσε να πείσει τους υποψήφιους, να πουν το «ναι». Και αυτό είναι ένα μεγάλο θέμα. Πως είναι δυνατόν να δελεάζεις καλούς παίκτες με τα οικονομικά δεδομένα που τους δίνεις και δεν έχεις το ανάλογο αποτέλεσμα;

Προφανώς δεν παίζει ρόλο μόνο το οικονομικό. Είναι σημαντική και η προσέγγιση που πρέπει να γίνει σε κάθε παίκτη που αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο της ομάδας. Ακόμη αν χρειαστεί, πρέπει να βρεθεί τρόπος, για να δελεαστούν τα μέλη των οικογενειών τους, που επηρεάζουν τους παίκτες.

Ανεξάρτητα με την πρώτη κίνηση που αναφέρουμε αναλυτικά στο σημερινό ρεπορτάζ, έχει παρατηρηθεί αυτή η καθυστέρηση που ενοχλεί αφάνταστα. Όχι μόνο τους φιλάθλους που γκρινιάζουν γιατί φθάσαμε στα μέσα Ιανουαρίου και περιμένουν, αλλά και τον ίδιο τον χρηματοδότη της ομάδας. Ο οποίος είναι διατεθειμένος να ξοδέψει, όμως οι αρμόδιοι στα θέματα μεταγραφών, δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες του.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown