Κούτρης: «Ο ΠΑΟΚ είναι η ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος»


Ο Λεονάρντο Κούτρης τόνισε μιλώντας στην κάμερα της NOVA πως η τύχη, σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του Πασχαλάκη έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Ο Λεονάρντο Κούτρης τόνισε μιλώντας στην κάμερα της NOVA πως η τύχη, σε συνδυασμό με την πολύ καλή εμφάνιση του Πασχαλάκη έδωσε τη νίκη στην ομάδα του σήμερα.
Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη σημασία της νίκης: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, ήταν καταπληκτικοί όλοι, δώσαμε και την ψυχή μας. Για να πάρεις θετικό αποτέλεσμα και νίκη εδώ μέσα χρειάζεσαι και τύχη και θεωρώ ότι την είχαμε μαζί μας. Αλλά θεωρώ ότι προσπαθήσαμε, δώσαμε και την ψυχή μας, παίξαμε με πάθος και για αυτό μας βοήθησε και η τύχη και πήραμε τη νίκη".

Για την εμφάνιση του Πασχαλάκη: "Ο Αλέξανδρος είναι τρομερός τερματοφύλακας και έκανε ένα εκπληκτικό παιχνίδι. Για να πάρεις ένα αποτέλεσμα σε μία τέτοια έδρα παίζει ρόλο και ο τερματοφύλακας, του δίνω πολλά συγχαρητήρια ήταν καταπληκτικός σήμερα. Του είπαμε μπράβο, ξέραμε τι μπορεί να κάνει και ήμασταν σίγουροι για την απόδοση του".

Για τις φάσεις του ΠΑΟΚ: "Όπως είπα για να πάρεις εδώ αποτέλεσμα θέλεις και τύχη. Ο ΠΑΟΚ για μένα είναι ίσως η ποιοτικότερη ομάδα του πρωταθλήματος. Το γήπεδο δεν βοήθησε ούτε εμάς, ούτε αυτούς, ήταν λίγο παγωμένο, λίγο σκληρό. Έκαναν πάρα πολλές ευκαιρίες, σταθήκαμε τυχεροί σε κάποιες φάσεις, αλλά και εμείς είχαμε ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς νωρίτερα και ευτυχώς όλα πήγαν καλά, πήραμε ένα σπουδαίο τρίποντο που μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια".

Για το κομβικό γκολ της ομάδας του: "Προηγηθήκαμε σχετικά νωρίς ευτυχώς. Απειληθήκαμε αρκετά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά τα καταφέραμε και μπήκαμε στο δεύτερο με το σκορ μπροστά. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτερα οργανωμένοι πίσω, δεν μας δημιούργησαν για περίπου 15-20 λεπτά πολλές φάσεις, μετά λίγο μας πίεσαν, αλλά όλα πήγαν καλά".

Για το σχηματισμό που επέλεξε σήμερα ο προπονητής του ΠΑΣ: "Εμείς έχουμε δουλέψει πολλά συστήματα στην προπόνηση. Και το 3-5-2 και το 4-4-2 και αυτό που παίξαμε σήμερα το 4-3-3. Θεωρώ ότι το βγάλαμε πολύ καλά, θέλαμε να πιέσουμε τον ΠΑΟΚ, γιατί αν τον αφήναμε να παίξει πιο εύκολα θα είχαμε πρόβλημα και θεωρώ ότι τα πήγαμε πολύ καλά".

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown