Και μπαλάρα παίζει και... καρύδια έχει!


Ένας ΠΑΟΚ να τον πιεις στο ποτήρι. Με 11 ισοπέδωσε τον Παναιτωλικό παίζοντας μπαλάρα, αλλά δεν σκόραρε. Με δέκα, ήταν και πάλι καλύτερος, είχε νοοτροπία winner και κατάφερε με τον Μυστακίδη να πάρει τρομερή νίκη με 0-1 που τον οδηγεί εκ του ασφαλούς προς τη 2η θέση.

Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ τέθηκαν αντιμέτωποι για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, με τον Δικέφαλο όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια έτσι και σε αυτό να είναι κυρίαρχος, έναντι της ομάδας του Αγρινίου, με τον Δικέφαλο να φεύγει νικητής από το Αγρίνιο, χάρη στο γκολ του Γιάννη Μυστακίδη στο 62'!

Το γκολ που τόσο πολύ έψαχνε ο ΠΑΟΚ το βρήκε τελικά στο 61’ με σκόρερ τον Γιάννη Μυστακίδη, που από τη στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι, δημιούργησε ουκ ολίγα προβλήματα στην άμυνα του Παναιτωλικού. Βέβαια, credits στο γκολ έχει ο Δημήτρης Πέλκας που κυνήγησε τη φάση έκλεψε τη μπάλα από τον Ροντρίγκες και την «έσπασε» στον προωθημένο Λέοβατς με τον Κροάτη με εξαιρετική σέντρα να βρίσκει το κεφάλι του Μυστακίδη, που δεν είχε πρόβλημα να νικήσει τον Κυριακίδη.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos