Χωρίς Πρίγιοβιτς ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο

Εκτός αποστολής για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό ο Σερβοελβετός φορ. Αναλυτικά η 19μελής αποστολή του Δικεφάλου.

Αναβολή ολίγων ημερών παίρνει το ντεμπούτο του Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς στη Super League. Ο Σερβοελβετός επιθετικός μπορεί να σκόραρε στον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα, ωστόσο, κρίθηκε φρόνιμο να μείνει εκτός αποστολής από τον αυριανό αγώνα Πρωταθλήματος ανάμεσα στις δύο ομάδες αφού δεν είναι 100% έτοιμος.

Αναλυτικά η επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Με προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία, ουσιαστική την μοναδική για όλη την ομάδα, ολοκληρώθηκε η σύντομη προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Βλάνταν Ίβιτς και οι συνεργάτες του επικεντρώθηκαν στον τομέα της τακτικής που θεωρούν ότι πρέπει ν’ ακολουθήσει ο Δικέφαλος προκειμένου να φτάσει στη νίκη σε ένα ματς που θα είναι τελείως διαφορετικό από εκείνο της περασμένης Πέμπτης. Ο Σέρβος τεχνικός επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς προκειμένου εκείνος να συνεχίσει το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί ώστε να φτάσει στον απαραίτητο βαθμό ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν στην αποστολή για το Αγρίνιο είναι οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Λέοβατς, Μάτος, Κίτσιου, Μαλεζάς, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Χαρίσης, Κάτσε, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Κουλούρης.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown