Λουίς Αλμπέρτο ο αντι Ροντρίγκες.


Ένα ακόμα όνομα προστίθεται στην λίστα με τους αντικαταστάτες του Γκάρι Ροντρίγκες. Ο λόγος για τον Λουίς Αλμπέρτο τον παρτενέρ του Λούκας Πέρεθ στην Λα Κορούνια, ο οποίος μέτρησε σε 31 αγώνες 8 ασίστ και 6 γκόλ.

Στην Ισπανία ξεκίνησε από της ακαδημίες της Σεβίλλη, έπειτα πέρασε απο τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα προτού τον αγοράσει η Λίβερπουλ έναντι 9 εκατομμυρίων λιρών. Στην Ισπανία επίσης εκτός από τη Λα Κορούνια αγωνίστηκε και στην Μάλαγα ενώ το καλοκαίρι η Λάτσιο τον αγόρασε με 6 εκατομμύρια λίρες από την Λίβερπουλ. Τα σενάρια για τον ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως οι οικονομικές δυσκολίες της Λα Κορούνια καθιστούν δύσκολη την μετακίνησή του και με ομάδες να έχουν κινηθεί για την απόκτησή του.

Μεταξύ των ομάδων αυτών είναι και ο ΠΑΟΚ που ενδιαφέρεται να τον φέρει στην Τούμπα είτε ως δανεικό είτε με απευθείας μεταγραφή που θα κοστίσει περίπου 3 εκατομμύρια. Τέλος αξίζει να σημειωθεί οτι ο Λουίς Αλμπέρτο συμπεριλαμβάνεται στο ίδιο γραφείο που εξυπηρετεί δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, τον Χοσέ Κρέσπο και τον Χοσέ Κάνιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos