Οι απαντήσεις του Γιώργου Σαββίδη για τις μεταγραφές!


Ο γιος του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ απάντησε σε φίλους της ομάδας για τα μεταγραφικά ζητήματα στον διαδικτυακό του λογαριασμό στο Instagram.

Καθησυχαστικός εμφανίστηκε ο Γιώργος Σαββίδης στους φίλους του ΠΑΟΚ που βλέπουν την ομάδα να μην έχει έχει κάνει ακόμη κινήσεις ενίσχυσης πρώτης γραμμής ενώ ήδη ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ποδοσφαιριστής της Γαλατάσαραϊ.
Μάλιστα η «πόρτα» που έριξε ο ΑΠΟΕΛ στον Λούμπος Μίχελ για τον Πιέρρο Σωτηρίου έγινε αφορμή διαλόγου στον λογαριασμό του Γιώργου Σαββίδη στο Instagram.

Ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη και μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ τόνισε ότι ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής εργάζεται πυρετωδώς για τις μεταγραφές.

«Θέλω να δω όλοι αυτοί οι άνθρωποι (.σ.σ. όσοι τον κατηγορούν ότι δεν κάνει τις σωστές κινήσεις για την ομάδα) να μου μιλάνε αφού ολοκληρώσουμε τις μεταγραφές. Γιατί, πιστέψτε με, οι άνθρωποι θα είναι χαρούμενοι με τις μεταγραφές και το πιο σημαντικό ο κόουτς θα είναι χαρούμενος. Θέλω να δω τι θα μου λένε αυτοί οι άνθρωποι. Κάνω το καλύτερο δυνατό και οι δικοί μου άνθρωποι το γνωρίζουν». ήταν το σχόλιο του Γιώργου Σαββίδη.

Παράλληλα ο υιός Σαββίδης σε ερώτηση follower του στα ρωσικά, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γιανίκ Μπολί.

«Είναι καλός παίκτης, είναι κι αυτός στη λίστα μας ως μία από τις πιθανές επιλογές». σημείωσε ο Γιώργος Σαββίδης.

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Unknown