Γ. Σαββίδης: «Δεν πάει πουθενά ο Ροντρίγκες, αν δεν βρεθεί αντικαταστάτης του»!


Θέση για το «καυτό» θέμα του Ροντρίγκες πήρε ο Γ. Σαββίδης. Με σχόλιό του στο Instagram, επανέλαβε την τοποθέτηση ΚΑΙ του ΠΑΟΚ, σημειώνοντας: «Αν δεν βρεθεί ίδιος παίκτης ή καλύτερός του, δεν φεύγει»!

Τη θέση του ΠΑΟΚ στο «καυτό» θέμα του Γκάρι Ροντρίγκες και της ενδεχόμενης μεταγραφής του στη Γαλατάσαραϊ, επανέλαβε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ο γιος του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος.

Απαντώντας σε σχόλιο, σε παλαιότερη ανάρτησή του, σημείωσε χαρακτηριστικά: «Δεν πρόκειται να φύγει αν δεν βρούμε αντικαταστάτη, ο οποίος θα είναι καλύτερος ή στο ίδιο επίπεδο, αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν θέλει να μείνει. Δεν είναι για τα χρήματα, απλά θέλει να πάει εκεί. Σε δυο μέρες θα είμαστε στην Ελλάδα, ώστε να το ρυθμίσουμε».

Θυμίζουμε πως ο 26χρονος έμεινε εκτός αποστολής για την αυριανή (3/1, στις 19:30) αναμέτρηση του «δικεφάλου», στη Βοιωτία, με τον Λεβαδειακό και, όπως έγραψε και ο Γιώργος Σαββίδης, με την άφιξη τόσο του ίδιου όσο και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, αναμένεται να «τρέξουν» οι εξελίξεις και να κλείσει το θέμα, με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

sport-fm

ΑΦΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΑΣ
Μοιράσου το άρθρο

ΑΠΟ Mamos